Tuluyhan Uğurlu - Kapalıçarşı 550. Yıl

Tarihler: 25 Aralık 2011 Pazar ~ 25 Aralık 2011 Pazar - Saat: 15:30

Yer: Kapalıçarşı

Ücret: 67.50 TL - 56.00 TL - 45.00 TL - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Kalpakçılar Cad. Sorguçlu Han. No:22 Beyazıt İstanbul Fatih İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2011 ~ Ara 25, 2011

Tuluyhan Uğurlu-Kapalıçarşı

Piyanist Tuluyhan Uğurlu’nun farklı mekanlardaki yolculuğu sürüyor. Uğurlu bu kez Kapalıçarşı 550. Yıl etkinlikleri finalinde dünden bugüne ve yarına Kapalıçarşı’yı ve İstanbul’u anlatacak.

Tuluyhan Uğurlu, geçtiğimiz yıl Kapalıçarşı’nın 550. Yılı etkinlikleri açılışında verdiği ve binlerce kişi tarafından coşku ile izlenen konserini, tarihi çarşının 550. Yıl etkinlikleri finalinde ikinci kez seslendirecek.

Kapalıçarşı Esnafları Derneği’nin katkılarıyla 25 Aralık Pazar günü saat 15.30’da çarşının en büyük caddesi olan Kalpakçılar Caddesi’nde gerçekleşecek olan konserde Uğurlu bu kez İstanbul’da asırlarca kardeşçe yaşayan üç dinin mensuplarının ilahilerine piyanosu ile eşlik edecek. Böylece Kapalıçarşı’da yüzlerce yıl birlikte ticaret yapan Hıristiyan, Musevi ve Müslüman esnaf en anlamlı biçimde anılmış olacak.

Konserin bir başka bölümünde ise Uğurlu, sahneyi Mehter Takımı ile paylaşacak. Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan Kapalıçarşı’da Osmanlı Askeri Bandosu (mehteran) bu kez piyano ile buluşacak ve dün-bugün, Doğu ve Batı arasında köprüler kurulacak.

Tuluyhan Uğurlu, Kapalıçarşı 550. Yıl Konserinde Hıristiyan ilahisini tenor Adruşan Kirkor Halaçyan, Musevi ilahisini Yako Taragano topluluğu seslendirecek. Hafız Aziz Mahmut Hardal ise, tüylerinizi ürperten o muhteşem sesi ile Kapalıçarşı kubbeleri arasında ayrı bir anlam kazanan SALA ile konseri daha da anlamlı kılacak

- 6 Yaşından küçükler giremez büyükler bilete tabidir.
- Konser günü girişler sadece Nuruosmaniye kapısından yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT