Tuluyhan Uğurlu

Tarihler: 08 Mart 2009 Pazar ~ 08 Mart 2009 Pazar - Saat: 14:00

Yer: Kapalıçarşı

Ücret: 56,00 TL - 45,00 TL - 34,00 TL - 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Kapalıçarşı

Adres: Kapalıçarşı, Sulahmet, İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2009 ~ Mar 8, 2009
TULUYHAN UĞURLU DÜNYA KADINLAR GÜNÜ
Pazar günleri kapalı olan Kapalıçarşı, 8 Mart 2009 Pazar günü yine bir Tuluyhan Uğurlu konseri için açılıyor. Erkeklerin egemen olduğu Kapalıçarşı’da altın dolu mağazaların yanı başında bu kez kadının sesi yükseliyor. Tuluyhan Uğurlu yepyeni besteleriyle kadını anlatıyor.

Dünya Kadınlar Günü konserinde sanatçı yine görüntüler eşliğinde kadının 10.000 yıllık hikâyesini anlatıyor. Mitolojik dünyanın kahramanlarıyla başlayan konser, Hititler’de, Frig’de, Asur’da, Bizans’ta, Osmanlı’da, Avrupa’da, Amerika’da kadın ve kadın hikâyeleriyle sürüyor. Batı’da başlayan kadın hareketleri, Cumhuriyet’in kızları, her dalda öncü kadınların çok özel yaşamları ve bilinmeyenleriyle hazırlanan sunum etkileyici olduğu kadar bilgilendirici… Tuluyhan Uğurlu Dünya Kadınlar Günü konseri, tüm kadın etkinliklerinden farklı, biraz hüzünlü, hafifçe gülümseten, her şeyden ötesi düşündüren çok özel bir performans…

Konser boyunca Kleopatra’dan Hürrem Sultan’a, Agatha Christie’den Halide Edip’e, Pocahontas’dan Prenses Diana’ya, Greta Garbo’dan Maria Callas’a, Cahide Sonku’dan Barbara Cartland’a, Anne Boleyn’den Marie Antoinette’e, Virginia Woolf’dan Latife Hanım’a, Azra Erhad’dan Emily Bronte’ye kadar onlarca kadın Kapalıçarşı’nın 500 yıllık duvarlarının arasından süzülüp aramıza katılıyorlar.

Tuluyhan Uğurlu’nun piyanosuna konser boyunca kaval ve neyde Murat Toraman, viyolada Doğukan Çokşeker, vurmalı enstrümanlarda Abbas Karacan eşlik ediyorlar.

Dünya Kadınlar Günü konseri için numaralı düzende bir konser mekânı haline getirilen Kapalıçarşı’da görüntüler dev perdelerden yansıyor. Konsere katılan konuklar Türkiye’nin en büyük gıda firmalarının çok özel ikramlarıyla ağırlanıp, konser alınana geliyorlar ve kadın hikâyeleri başlıyor.

Önemli Uyarı
Pazar günleri Kapalıçarşı kapalı olduğu için konser için girişler sadece Beyazıt kapısından yapılacaktır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT