Turkish Psychedelia Night: BaBa ZuL

Tarihler: 11 Ocak 2020 Cumartesi ~ 11 Ocak 2020 Cumartesi 11 Ocak 2020 22:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta Tam - 60.00 TL Öğrenci - 40.00 TLTükendi!

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2020 ~ Oca 11, 2020
Türkiye modern müzik tarihinin özgün psikedelik ekiplerinden BaBa ZuLa, “Turkish Psychedelia Night” serisi kapsamında, 11 Ocak akşamı konuğumuz oluyor!

22:30 – 00:00 Baba Zula
00:00 – 02:00 Fakı Baba

BaBa ZuLa
20 seneyi aşkın süredir çağdaş müzik türlerini geleneksel halk müziği kökenleri, dans ve teatrel ögeleri bir araya getiren BaBa ZuLa, Türkçe psikedelik müziğin en başarılı isimlerinden. Darbuka, elektro saz ve kaşık gibi geleneksel enstrümanları, elektronik ve modern sesleri birleştirerek kendilerine özgü psikedelik bir tarz oluşturan BaBa ZuLa; Türkiye coğrafyasının ve müziğinin kökenlerinden beslenerek günümüzün İstanbul’una ait bir “oriental dub” sound’u sunuyor. Grubun 20 yıllık müzikal yolculuğunu anlatan, 2017 çıkışlı albümleri “XX”, The Guardian, Record Collector ve Rolling Stone’un aralarında bulunduğu pek çok prestijli yayından övgüler topladı. “World Music Charts Europe”un Şubat ayı listesinde de ilk sıralara yükselen “XX”; Mad Professor, Dr. Das, Sly & Robie ve Dirtmusic gibi isimlerin yer aldığı bir dub düzenlemesi de içeriyor. 2018 yılında Boiler Room’un “Istanbul Psychedelia” belgeselinde yer alan BaBa ZuLa; geçtiğimiz Eylül ayında son albümleri “Derin Derin”i yayımladı.

Fakı Baba

2007’den bu yana funk, retro ve trip-hop ritimlerini ve melodilerini, günümüz müziğiyle birleştiren Fakı Baba; yaratıcı ve özgün stilini yerli ve yabancı parçalardan oluşan setlerinde sunuyor. 70’li yılların derin akustik imajlarını ve çağdaş müzik türlerinin güçlü groove’larını, kendine özgü dokunuşlarıyla dinleyiciye taşıyan Fakı Baba; 2016 yılında Cartel’in “Araba Yok” parçasına yaptığı edit ile dikkatleri üzerine çekti. Fakı Baba aynı zamanda, Radyo Babylon 99.4 frekansında “Funk Monk by Fakı Baba” ismini taşıyan programıyla da sokağın ritmini dinleyiciye taşımaya devam ediyor.

*Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir.- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.- İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.- İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT