Vendredi Sur Mer presented by %100 music

Vendredi Sur Mer presented by %100 music

Tarihler: 17 Haziran 2022 Cuma ~ 17 Haziran 2022 Cuma 21:30

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Genel Satış - ₺220,00 Öğrenci - ₺110,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2022 ~ Haz 17, 2022

Electropop türünde üretimlerini sürdüren şarkıcı, söz yazarı ve fotoğrafçı Vendredi Sur Mer, duygu yüklü sesi ve samimi şarkılarıyla 11 Mart akşamı, % 100 Music katkılarıyla % 100 Studio sahnesine geliyor!

Charline Mignot ya da bilinen sahne adıyla Vendredi Sur Mer, bir sanat okuluna gittiği Lyon'a taşınana kadar yaşadığı İsviçre'nin Frankofon bölgesi Romandy'de 90’ların tam ortasında doğdu. Charline, çocukluğundan beri dünyayı anlayabilmek için farklı bakışaçıları geliştirdi. Kendini ifade etme tutkusu sonucu kendini fotoğrafçılıkta buldu. Sanatın her dalıyla ilgilenen Charline, yazdığı şarkı sözlerini kendi fotoğraf çekiminde kullanmak isteyince müziğe ilk adımlarını atmış oldu.

Paris’e yerleşen Charline Mignot, bu andan itibaren Vendredi sur Mer takma adını benimsedi. 26 yaşındaki sanatçı bu takma adı tercih etmesinin nedenini şöyle anlatıyor: Duyanı yolculuğa, şiire ve hayala davet eden bir isim olmasını istedim.

Lewis OfMan tarafından bestelenen ilk EP “Marée basse”, Kasım 2017'de yayınlandı. “Est-ce que t’en souviens”, “La Femme à la Peau Bleue” ve “Les Filles Désir” gibi hit şarkıların da yer aldığı; karakteristik tarzıyla 2019’da çıkardığı albümü “Premiers émois” ile müzik dünyasına hisli bir giriş yapan Vendredi Sur Mer, samimi sesiyle 11 Mart akşamı Türkiye’deki dinleyicileriyle bir kez daha buluşmak üzere % 100 Studio sahnesine geliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT