Venezüella Simon Bolivar Senfoni Orkestrası

Tarihler: 06 Ağustos 2011 Cumartesi ~ 07 Ağustos 2011 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Galata Meydanı

Ücret: Ücretsiz

Adres: Galata Meydanı Beyoğlu İstanbul İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2011 ~ Ağu 7, 2011

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, kendisi de El Sistema’da yetişmiş, şimdiden efsaneye dönüşen genç ve yetenekli şef Gustavo Dudamel yönetimindeki Venezüella Simon Bolivar Senfoni Orkestrası ve El Sistema’nın kurucusu Jose Antonio Abreu’yu dört günlük etkinlikler serisiyle İstanbul’da ağırlıyor. Venezüella Simon Bolivar Senfoni Orkestrası’nın Haliç Kongre Merkezi’nde vereceği iki özel konserin öncesinde, 6 Ağustos Cumartesi ve 7 Ağustos Pazar akşamları Galata Meydanı’nda ücretsiz etkinlikler düzenlenecek.

Etkinliklerin ilkinde esin kaynağını sanatın evrensel, engel tanımayan gücünden alan Social Inclusion Band’in ardından Beyoğlu Belediyesi Gençlik Orkestrası üyeleri konser verecek. 6 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.00’de Galata Meydanı’nda gerçekleştirilecek konserin ardından, saat 21.30’da El Sistema’nın hikâyesini anlatan Çalmak ve Mücadele Etmek filmi meydana kurulacak dev ekranda gösterilecek.

Galata Meydanı’ndaki etkinlikler 7 Ağustos Pazar günü de devam edecek. Saat 21.00’de başlayacak etkinlikte Simon Bolivar Senfoni Orkestrası’nın müzik gruplarından Caracas Brass Ensemble ve orkestranın perküsyon ekibi Atalaya Percussion Ensemble’ın vereceği iki farklı konserin yanı sıra, mümkün olduğu kadar fazla çocuğa karşılıksız müzik eğitimi olanağı sağlamayı ve barışın sesini müzikle duyurmayı amaçlayan Barış İçin Müzik Çocuk Atölyesi ve Sulukule Kentsel Yıkım ve Yenileme Bölgesi’ndeki çocukları, içinde bulundukları zorluklara rağmen yetenek ve potansiyelleri değerlendirilerek yaşama kazandırmayı amaçlayan Sulukule Çocuk Sanat Atölyesi de sahneye çıkacak.

Etkinlikler 8 Ağustos Pazartesi günü, saat 16.00’da The Marmara Taksim’de El Sistema’nın kurucusu Jose Antonio Abreu ile El Sistema ve bu modelin Türkiye’de nasıl uygulanabileceği üzerine gerçekleştirilecek söyleşiyle devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT