Vera Akustik

Vera Akustik

Tarihler: 27 Mayıs 2023 Cumartesi ~ 27 Mayıs 2023 Cumartesi 20:00

Yer: Zorlu PSM - Vestel Amfi

Ücret: Genel Satış - ₺99,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center, Levazım Mah. Koru Sok. No:2/PSM/70 Zincirlikuyu Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2023 ~ May 27, 2023

Yıl sonu yayınlanması planlanan yeni albüm “İkinci Baskı”nın kayıtlarına devam eden Vera, 2023 konserlerini bambaşka bir sahne formatıyla, “jakları çıkartarak” sürdürüyor. Bugüne kadar yüksek sesli sahne şovları ile bilinen Vera, bu konsere özel hazırlanmış şarkı listesi ve akustik düzenlemelerle, 27 Mayıs Cumartesi akşamı Zorlu PSM Vestel Amfi’de.

Vera, 2004 yılında 4 lise arkadaşı tarafından Denizli’de kuruldu. Lise yıllarında küçük bir prova stüdyosunda kaydedilen ve internete dağılan şarkıları üniversite ve bar konserleri, demo kayıtlar ve nihayetinde Be ‘The Band’ Müzik Yarışması izledi. 2011 yılında Babajim Stüdyoları’nın düzenlediği yarışma ile grup, ilk kez ulusal basında kendine yer buldu.

2012’de kendi adlarını taşıyan ilk EP ‘Vera’ yayınlandı. Brit Rock temelli bu albüm ile müzik yolculuğundaki ilk dönüm noktasını yaşayan grup, bugüne kadar 3 stüdyo albümü, 1 EP ve pek çok single yayınladı. Her yeni şarkısında farklı bir janra göz kırpmasıyla da dikkat geçen grup, yıllar içinde standart bir rock grubundan modern bir müzik grubuna evrilmeyi başardı.

Mutluluk Reklamı, Saklanır Nisan ve Davetsiz gibi hit parçalarla adından söz ettiren Vera, 2020’de yayınladığı Deniz Kabukları ve Sonsuza Kadar ile Türkçe Rock listelerinde peş peşe iki defa ilk sıraya yükseldi.

Vera’nın Cam Kenarı (2021) ile başladığı yeni konsept serinin son parçası, bir bakıma “sezon finali” Sıradan Yaralar, 2 Eylül 2022’de Doğan Müzik Yapım etiketiyle yayınlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT