Vesvese Gecesi : Mathew Jonson (LIVE), Kaan Duzarat, Arman Akinci- İptal

Tarihler: 05 Kasım 2012 Pazartesi ~ 05 Kasım 2012 Pazartesi 16 Kasım 2012 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2012 ~ Kas 5, 2012

Kanadalı prodüktör ve DJ Mathew Jonson 16 Kasım Cuma gecesi canlı performansıyla Vesvese Gecesi kapsaminda Babylon sahnesinde. Jonson, Trax and Groove dergisi tarafından 2004 ve 2006’nın en iyi prodüktörü seçildi. Sub Static, Minus, Perlon, Kompakt gibi elektronik müziğin önde gelen plak şirketleriyle çalıştıktan sonra kendi plak şirketi Wagon Repair’i kuran Mathew Jonson; Decompression, Alpine Rocket, Marionette, Folding Space gibi parçalarla dans listelerinin zirvelerini zorlamaya başladı. Küçük yaşta aldığı piyano, davul ve perküsyon eğitimini günümüze taşıyan Jonson techno, jazz, house, drum ‘n’ bass ve fusion’ı akışkan baslar ve synthlerle birleştirerek kendi tarzı olan tech-fusion’ı yarattı. Onu diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise doğaçlama bir şekilde farklı müzisyenlerle çalışabilmesi ve bu sayede Modern Deep Left Quartet and Cobblestone Jazz gibi performans gruplarıyla aynı sahneyi paylaşabilmesi. Mathew Jonson şimdi bütün meziyetlerini Babylon’da İstanbullu müzikseverlere göstermeye hazırlanıyor.

Mathew Jonson - Live (Wagon Repair, Itiswhatitis, CA)Kaan Duzarat (Vesvese, Pastamusik, FOC Edits, TR)Arman Akinci (Vesvese, TR)

Kapı Açılış :22:00
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT