Volkan Konak

Tarihler: 25 Nisan 2012 Çarşamba ~ 25 Nisan 2012 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL, 2. Kategori - 80.00 TL, 3. Kategori - 70.00 TL, 4. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, TİM Gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii 34457 Maslak İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 25, 2012 ~ Nis 25, 2012

Çağdaş Eğitim Vakfı; 1994 yılında, bütün insanlarımız için daha iyi yaşam seviyesi umuduyla yola çıktı. Bunun temeli de çağdaş ve nitelikli eğitim… Bu ilkeler ışığında 15 bini aşkın (ilk, orta ve üniversite) öğrenciye eğitim bursları verildi. Bunun yanı sıra öğrenci yurtları, eğitim evleri, aile okulları, ilköğretim okulları kurmakta, kurulmuş olanları desteklemektedir.

1 öğrenci yurdu, 2 İlköğretim okulu yaptırmış ve bu eserleri Türk Milli Eğitimi ve öğrencilerimizin hizmetine sunmuştur. Eğitim ve öğretimin yalnızca okullarda öğrencilere yönelik değil, yaşamın her alanında her yaş grubuna gerekli olduğu inancını taşıyan ÇEV, eğitim, öğretim, kültür-sanat, sağlık alanlarında çok sayıda projeler gerçekleştirmiştir.

Bu projelerden bazıları; ”Farklı Yaşam Koşullarında Aile Destek, Çağdaş Okul Çağdaş Birey, 1800 Deniz Yıldızı, Aile İçi Şiddete Son, Acil Yardım Hattı, Genç Yetenekler, Hayata Bakış –Üreme Sağlığı, Bir Kucak Sevgi, Beyoğlu Mozaik ve Çini Çarşısı, Bu Çocuklar Bizim“ projeleridir.

ÇEV, ayrıca öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra kişisel yeteneklerini (resim, müzik, edebiyat, tiyatro vb. sanat alanlarında) ortaya çıkarmak ve geliştirmelerine olanak sağlamak amacıyla “Harika Yetenekler” Projesini hayata geçirmiştir.

Sosyal Sorumluluk Projeleri’ne her zaman duyarlılık gösteren ve “Bu çocuklar bizim çocuklarımız, onların babası olamam ama ağabeyi ve amcası olabilirim” söylemiyle bu konudaki yaklaşımını ortaya koyan değerli sanatçımız Volkan Konak daha aydınlık yarınlar için 25.04.2012 TİM Maslak Show Center’da bizlerle birlikte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Sadece böylesi güçlü bir sahnesi olan sanatçıyı hem dinleyecek hem de genç arkadaşlara burs sağlanmasında katkım olacağı için çok mutluyum.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT