Voyages

Voyages

Tarihler: 02 Kasım 2022 Çarşamba ~ 02 Kasım 2022 Çarşamba 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 110.00 TL 2. Kategori - 93.50 TL 3. Kategori - 49.50 TL 4. Kategori - İndirimli (Öğrenci ve 60 Yaş Üstü) - 33.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2022 ~ Kas 2, 2022

Yurtiçi ve yurtdışında önemli konser salonlarında sahne alan Prof. Dr. Cem Önertürk , halen Bilkent Senfoni Orkestrası, Ankara Filarmoni Orkestrası, Tekfen Filarmoni Orkestrası, Hezarfen Ensemble, Goodfellas Ensemble, Ensemble Nodus, Anadolu Nefesli Beşlisi, TrioNeo, DuoSonant, Anka Duo ve AFO Solistleri isimli müzik toplulukları ile kariyerine devam etmektedir.

Elvin Hoxha Ganiyev, prestijli uluslararası yarışmalarda çok sayıda ödül ve derece kazandı. 2021 George Enescu Uluslararası Keman Yarışması'nda yarı finalistlik ve özel iPalpiti Ödülü'nün sahibidir. Aynı yıl yarı finalist olduğu Uluslararası Jascha Heifetz Keman Yarışması'nda İzleyici Ödülü'ne layık görüldü. Elvin ayrıca David Oistrakh Keman Yarışması, Lipinski-Wieniawski Genç Müzisyenler için Yarışma, Berliner Altın Madalya Uluslararası Müzik Yarışması ve Viyana Uluslararası Müzik Yarışması da dahil olmak üzere diğer birçok saygın uluslararası müzik yarışması ödülünün de sahibidir.

Poyraz Baltacıgil, 2019 yılında “Larsen Strings”in bünyesine ‘Performing Artist’ olarak katılıp, burada Renaud Capuçon, Gautier Capuçon, Daniel Müller-Schott, Alina Pogostkina, Nicolas Altstaedt, Pablo Ferrandez, Milan Milisavljevic, Esther Abrami, Troels Svane, Narek Hakhnazaryan ve Tobias Breider gibi önemli müzisyenlerin içinde yer almaya başladı. Baltacıgil, Natalia Gutman’ın jüri başkanı olduğu “Benyamin Sönmez Ulusal Çello Yarışması”nda birincilik ödülünü, Bulgaristan’daki “International Competition Young Virtuosos” yarışmasında üçüncülük ödülünü kazanan Poyraz, Andante Dergisi'nin her sene düzenlediği Donizetti Müzik Ödülleri'nin altıncısında, "Yılın En İyi Genç Müzisyeni" ödülüne layık görüldü.

Cem Esen, Kazakistan'da Delfhi Oyunları Piyano Yarışması'nda Bronz Madalya, A. Adnan Saygun Piyano Yarışması'nda birincilik ödülü, Vedat Kosal Piyano Yarışması'nda ikincilik ödülüne layık görüldüğü gibi, toplam 11 farklı ulusal ve uluslararası piyano yarışmasında ödül sahibi oldu. İKSV Festivali, 13. ve 19. Antalya Piyano Festivali ve Sofya Müzik Festivali'ne davet edilerek konserler verdi. 2020 yılında T.O.Y.P. tarafından "Kültürel Başarı" dalında birinci seçildi. Kozmik Varyasyonlar Op.10 eseri Bursa Senfoni tarafından, Senfonik Bale Süiti Op.22 eseri Çukurova Senfoni tarafından seslendirilerek dünya prömiyerleri yapıldı.

Dünya yıldızı dört sanatçımız, Cem Esen’in eserlerini seslendirmek üzere eserlerin bestecisiyle beraber aynı sahnede!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT