Weiss Tool Room UK

Tarihler: 12 Mart 2016 Cumartesi ~ 12 Mart 2016 Cumartesi 12 Mart 2016 22:00

Yer: Innpark

Ücret: - İndirimli Dönem 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2016 ~ Mar 12, 2016
Avrupanın en prestijli labellarından biri olan Tool Room'un göz bebeği, kendine özgün sounduyla ciddi bir fan kitlesine sahip olan Londra menşeli Prodüktör/DJ WEISS, ülkemizin çiçeği burnunda etkinlik ve organizasyon oluşumu ALICE in ISTANBUL farkıyla 12 Mart'ta, eğlence hayatının kalbinde bulunan eşsiz lokasyon ve atmosfere sahip en önemli etkinlik mekanı Innpark Venue - İstanbul'a geliyor!

Bir çok başarılı etkinlik ve projede adından övgüyle söz ettiren Weiss sahnedeki nefes kesici intro’sundan sonra, Groove Armada, Loco Dice, Green Velvet, Kenny Dope, Tong ve daha bir çok sanatçının beğenisini kazanmış, Beatport Top Ten liste sinde 4 aydan fazla süredir yerini korurken, hit single’ı “My Sister” BBC Radio 1’de dönen ve Avrupa’nın her köşesinde sergilediği sayısız performansla, Weiss’ın sahnelerde kalıcı olacağını anlamak hiç de zor değil. Hızını kesmeyen Weiss, Gordon City, Shadow Child, Shiba San, Claptone, Hot Since 82, Claude VonStroke, Tensnake, Bontan gibi sektörün en saygın ve en yeni isimlerinden destek alarak yayınladığı parçalarıyla daha da yükseldi. Pete Tong, Weiss’ın Green Velvet&Riva Star’dan “Robots” remix’ini desteklemeye devam ederken “Guitar Man” Beatport listelerini altüst etti ve aylarca club’ların vazgeçilmezi oldu. “Weiss City” serisi ‘I Feel Better’ gibi şarkılarıyla yazın vazgeçilmezleri arasında yerini alırken, We Are FSTVL’da kazandığı beğeniyle fanlarının favorileri arasına girdi. Aynı şekilde, ikonik MK şarkısı “Always”e, Tube&Berger’in duygusal “Come On Now (Set It Off)” parçasına ve Deadmau5’ın marş sayılabilecek “Raise Your Weapon” adlı eserine yaptığı remixlerle sektörü alevlendirirken, sayısız övgü almaya başardı. Yeni yılda Radio 1'da Pete Tong tarafından büyük coşkuyla yayınlanan 'Our Love' , 'I Believe'in bıraktığı yerden, Weiss'ın kendine has bassları ve beatleriyle çok daha güçlü bir soundla karşımıza çıkıyor. Dans müziğinde trendler sürekli değişirken, deep synth sound'un zirve yapmasıyla Weiss, Orijinal Chicago house sound'unu yakalayarak, birbirinden ilginç projeleri, çalışmaları ve yeni parçalarıyla gerçek House müziğin yeni temsilcisi olarak karşımızda. Bize de kendisinden underground House müziğin en iyi örneklerini beklemek düşüyor... 12 Mart gecesi gecesi gerçekleşecek bu unutulmayacak gecede Weiss a ülkemizin başarılı ve isminden sıkça söz ettiren Dj leri; Semih Akay, Harddirector ve OGGK eşlik edecek!

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT