Wings Sunar: Elif Sanchez

Wings Sunar: Elif Sanchez

Tarihler: 16 Haziran 2023 Cuma ~ 16 Haziran 2023 Cuma 21:00

Yer: Zorlu PSM - Touché

Ücret: Genel Satış - ₺275,00 Yemekli - ₺1.100,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2023 ~ Haz 16, 2023

Wings Sunar: Elif Sanchez konserinde Wings sahiplerine %15 indirimli!”

İspanyolca yayınladığı albümü “Mi Voz” ile dinleyenleriyle buluşan ve albümün ilk konserini Zorlu PSM’de veren Elif Sanchez, türler arası geçişlerle dolu seçkisiyle, Wings konserleri kapsamında, 16 Haziran’da touché’de!

İstanbul'da doğan ve müzik eğitimine ailesinden aldığı destekle başlayan Elif Sanchez, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda klasik müzik obua ve korangle dalında eğitim gördükten sonra müzikal tarzını Türk Halk Müziği, Klasik Müzik ve Caz elementlerini harmanlayarak geliştirdi.

Sanatçı, Türkiye'nin önemli konser salonlarında sahne almanın yanı sıra, Fransa Belford'da düzenlenen "FIMU-Festival International de Musique Universitaire"de Türkiye'yi temsil etme başarısını gösterdi ve daha sonra kendine has yorumuyla Anadolu ve Azerbaycan coğrafyasının sevilen türkülerini seslendirdiği ilk albümü "Elif Sanchez"i Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınladı.

Sanatçı, Bahçeşehir Üniversitesi Caz Bölümü'nde tam burslu olarak caz vokal okumuş ve Sibel Köse, Baki Duyarlar, Şevket Akıncı, Amy London, Maucha Adnet, Duduka Da Fonseca gibi değerli caz müzisyenleriyle çalışma fırsatı buldu.

Elif Sanchez'in ikinci albümü "MI VOZ", 7 orijinal Javier Limon şarkısı, 2 İspanyolca cover ve Kenan Doğulu ile düet olarak seslendirdiği "Vuelve (Kurşun Adres Sormaz Ki)" şarkısı da dahil olmak üzere 11 eserden oluşmaktadır. Albümün ilk teklisi, Sanchez'in özgün yorumuyla söz, müzik ve düzenlemesi Javier Limon'a ait olan "A Veces" olarak belirlenmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT