Fakear - XXF Very Very French

Fakear - XXF Very Very French

Tarihler: 07 Aralık 2018 Cuma ~ 07 Aralık 2018 Cuma 07 Aralık 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 85.00 TL Tam - 70.00 TL Tükendi Öğrenci - 60.00 TL Öğrenci - 50.00 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2018 ~ Ara 7, 2018
XXF – Very Very French Festival, Zorlu PSM - STUDIO'da Fakear'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Cléa Vincent

Caz geleneği içinde yetişmiş bir piyanist olan Cléa Vincent, Fransız şanson geleneğine organik ve modern bakış açıları kazandırıyor.  Söz yazarlığındaki özgünlük ve canlı mixleri ile kolayca ayırt edilebilen bir marka haline gelen Vincent, “Chateau Perdu” ve “Retiens Mon Desir” gibi şarkıları Fransız elektronik müziğine adeta birer övgü niteliği taşıyor. Michel Berger, Dick Annegarn ve Ariel Pink gibi farklı isimlerden ilhamını alan Cléa, Fransız pop ve elektroniğinin kodlarını sorgulamaya ve dünya sahnesine taşımaya devam ediyor. 

Fakear
Varış noktası olmayan bir elektronik müzik... Genç elektronik müzik yapımcısı Fakear’ın elektronikte farklı çareler arayan bakış açısı, Future Classic ve Ninja Tune gibi dev markalardan ve dünya müziğinin derya deniz birikiminden ilham alan bir bakış açısı. Kendi damgasını dahice vurduğu şarkılarında janrları eriten bir tavır benimseyen Fakear’ın alametifarikası ise canlı performansları. Tüm hünerini ortaya koyduğu canlı setlerinde, kendine yeni bir evren yaratarak kalabalığın nabzını tutuyor. Wax Tailor ve Flume gibi sanatçılarla birlikte yaptığı işbirlikleriyle de tanınan Fakear’ın Transmusicales ve Les Vieilles Charrues gibi dünyaca ünlü festivallerdeki performansları da akıllardan silinmiyor. Fransa’dan dünyaya hızla yayılan Fakear dalgası, XXF kapsamında 7 Aralık’ta İstanbul’a geliyor! 

Mousike
Mou·si·kē: Bilinen genel geçer anlamı “Müzik” dışında Antik Yunanlardan bugüne, müzikal devrimi ifade eder. Dost meclislerinde başlayan bu eğlence, herkesi davet eden müzikal performanslara evrilmiştir.

20:30 Kapı
21:30 Cléa Vincent
23:00 Fakear
After Party: Mousikē

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT