XXF Very Very French Festival: Zaza Fournier

Tarihler: 12 Kasım 2014 Çarşamba ~ 12 Kasım 2014 Çarşamba 22:00

Yer: Roxy Club İstanbul

Ücret: 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2014 ~ Kas 12, 2014

İstanbul Fransız Kültür Merkezi'nin öncülüğünde düzenlenen XXF - Very Very French Müzik Festivali'nin konukları arasında 12 Kasım akşamı Roxy’de sahne alacak olan 21. yüzyılın Edith Piaf'ı Zaza Fournier de yer alıyor.

Ruhun sürekli olarak yeniden bedenlendiğine inanan spiritüalistlerden biriyseniz Edith Piaf'ın Zaza Fournier olarak aramıza döndüğüne emin olabilirsiniz. Piaf ekolünü günümüze taşıyan en başarılı isimlerden biri olan Paris doğumlu Fournier, vokal tekniğinin çarpıcı gücü kadar, sevimli ve enerjik görüntüsüyle de tanınıyor. Özellikle akordeon konusundaki ustalığını yaklaşık iki yıl boyunca bir sokak müzisyeni olarak yaşamasına bağlıyor. 

Fransız pop ve sanat aleminin en büyük tanrıçalarından biri olan Brigitte Fontaine'den ilham alan Zaza, La Vie à deux adlı şarkısıyla büyük başarı kazanmıştı. Kendi adını taşıyan ilk albümünü takip eden 2011 tarihli Regarde-moi ile başarı çıtasını daha da yükselten ve ilk İstanbul konseri ile XXF - Very Very French Müzik Festivali kapsamında hayranlarıyla buluşacak olan Zaza Fournier ile gökyüzündeki yıldızlardan birinde bu performansı izleyecek olan Piaf'a el sallamak için Roxy'de buluşalım!

* Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT