Yağmur Sena Quartet

Yağmur Sena Quartet

Tarihler: 05 Ekim 2022 Çarşamba ~ 05 Ekim 2022 Çarşamba 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 150 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2022 ~ Eki 5, 2022

Nardis’in düzenlediği 17. Genç Caz Vokal Yarışması kazananı Yağmur Sena, 3 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu, çocukluk ve gençlik yılları boyunca İzmir’de yaşadı. Lise öğrenimi boyunca çeşitli müzik yarışmalarına katıldı ve ödüller aldı. Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü’nde caz vokal üzerine lisans eğitimini bölüm üçüncüsü olarak tamamladı. Bu süreçte Emre Kartari, Valentin Conus, Devrim Yeşilpınar ve Timuçin Şahin gibi isimlerle çalışma fırsatı yakaladı. Elif Çağlar ve Ece Göksu ile vokal çalışmaları yaptı. 2018 yılında “Siena Jazz International Summer Workshop”a katıldı ve dünyanın farklı yerlerinden gelen müzisyenlerle, Avrupa cazı ve güncel müzik üzerine farklı yaklaşımları deneyimledi. Bu süreçte Theo Bleckmann, Henry Cole, Chris Tordini, Roberto Cecchetto, Diana Torto, Jen Shyu ve Francesco Martinelli ile çalışma fırsatı yakaladı. Yaşar Üniversitesi’nde “New Orleans, Louis Armstrong ve scat ilişkisi” üzerine yazmakta olduğu İngilizce tezli yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Yağmur Sena (vo),
Baturay Yarkın (p),
Selim Gürcan (b),
Necmi Taşkıran (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT