Yarının Kadın Yıldızları: Genç Kadın Müzisyenler Destek Fonu

Yarının Kadın Yıldızları: Genç Kadın Müzisyenler Destek Fonu

Tarihler: 28 Mayıs 2024 Salı ~ 28 Mayıs 2024 Salı 20:00

Yer: Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası

Ücret: PLATINUM DESTEK - ₺800,00 ALTIN DESTEK - ₺750,00 3. Kategori - ₺600,00 4. Kategori - ₺400,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺20,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31-32-33

Faks: 0216 346 21 00

Web: https://kultursanat.kadikoy.bel.tr/tr/kultur-merkezleri/sureyya-operasi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2024 ~ May 28, 2024

Yarının yıldızlarını bugünden keşfetmek, gelecekte adından çok söz ettirecek müzisyenlerimizi ilk dinleyenlerden ve destekleyenlerden olmak isterseniz, sizi bu konsere mutlaka bekliyoruz.

konuk sanatçı HANDE KÜDEN keman

Desteğe hak kazanan müzisyenler seçici kurul kararını takiben 15 Nisan Pazartesi günü açıklanacaktır.

Üstün yetenekli gençlerimizin uluslararası alanda kariyerlerini ilerletmelerine yardımcı olmak amacıyla başlattığımız Genç Kadın Müzisyenler Destek Fonu kapsamında sizlerin katkıları ve TSKB’nin desteğiyle bugüne kadar çok sayıda genç kadın müzisyenimizin yurtdışında eğitimlerine, yarışmalara ve orkestra seçmelerine katılmalarına veya iyi bir çalgı sahibi olmalarına katkıda bulunarak yıldızlarının giderek parlamasını gururla izledik. Şimdi içlerinden bazıları dünyanın en iyi okullarında okuyor, bazıları önemli orkestralarda çalıyor, hatta bazıları ilk albümlerini yayımladı. Her birinin ismini gelecekte daha da çok duyacağız ve başarılarının her zaman takipçisi olacağız.

Seçici kurulun açık çağrı yoluyla belirlediği Yarının Kadının Yıldızları, fonda toplanan tüm tutardan ihtiyaç kapsamları gözetilerek destek alacakları gibi bu konserde sizlerin karşısına çıkacak. Konserde kanaat önderi olarak Hande Küden de sahnede konuğumuz olacak. 2019’da Berlin Filarmoni Orkestrası kadrosuna katılan Küden, 2016-19 arasında ise Deutsches Berlin Senfoni Orkestrası başkeman yardımcısı olarak görev yaptı. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndaki eğitiminin ardından Hanns Eisler Berlin Müzik Akademisi’nde Tabea Zimmermann’ın öğrencisi olan sanatçımız, 2012 Aydın Gün Teşvik Ödülü’nün de sahibi.

Geleceğimizi aydınlatacak genç kadın müzisyenlerimizi gelin birlikte alkışlayalım!

KONSERE DOĞRU

18.30-19.30
ALPER BAHÇEKAPILI ile “BAŞARI HİKÂYELERİ”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT