Yaşar - Emre Altuğ

Tarihler: 29 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 29 Ağustos 2018 Çarşamba 29 Ağustos 2018 18:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 1. Avantajlı Dönem Bilet Fiyatları: Ayakta - 68.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2018 ~ Ağu 29, 2018
Türk pop müziğinin sevilen isimleri Yaşar ve Emre Altuğ, 29 Ağustos'ta sizleri romantik bir yolculuğa çıkaracak.

Farklı müzik türlerinden yerli sanatçı ve grupları ağırlayan KüçükÇiftlik Bahçe Sunar konserleri, bu kez 90’ların sonuna doğru hayatımıza girmiş, pop müziğin önemli isimlerinden Emre Altuğ ve Yaşar ile unutulmaz konserlerine bir yenisini ekleyecek.

Geçtiğimiz sene yeni albümü “Şehir Yalnızlığı” ile 20’nci yılını kutlayan, Divane, Kumralım, Birtanem ve Kuşlar gibi hiçbir dönem eskimeyecek şarkıları ile Türk pop müziği deyince akla ilk gelen sanatçılardan olan, şarkıcı ve söz yazarı Yaşar KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de İstanbullu müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatacak.

1999 yılında çıkardığı İbreti Alem ile büyük bir başarı yakalayarak 100’den fazla konser veren, müzik kariyeri ile birlikte oyunculuk kariyerine devam eden Emre Altuğ ise yeni albüm şarkılarının yanı sıra; geçmişten bugüne seslendireceği unutulmaz şarkılardan oluşan benzersiz repertuvarı ile dinleyenlere eşsiz bir müzik ziyafeti verecek.

KüçükÇiftlik Bahçe, bir döneme damgasını vuran şarkıları ve yenileriyle iyi Türk pop müziğinin hala mümkün olduğunu bizlere gösteren isimleri URU ve Epifoni organizasyonuyla ağırlamaya devam edecek.

- 18 yaşını doldurmamış izleyiciler, etkinliğe yalnızca anne - babalarının refakatinde katılabilirler.- Kapı açılış saati 18:00’dir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT