Yasemin Mori

Tarihler: 25 Mayıs 2018 Cuma ~ 25 Mayıs 2018 Cuma 25 Mayıs 2018 22:30

Yer: DasDas

Ücret: Tam - 50.00 TL Öğrenci - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2018 ~ May 25, 2018
Yasemin Mori “Estrella” ile geliyor.

Yasemin Mori heyecanla beklenen dördüncü stüdyo albümü “Estrella” ile dinleyiciyle buluşuyor. Sony Music etiketiyle çıkan ve 9 yeni şarkıdan oluşan albümde sanatçı, önceki albümlerinde kurduğu karnaval dünyasını, bu kez tutkulu bir aşk hikayesinin flörtöz dansıyla kutlamaya davet ediyor. Sokağın gerçekliği ile ihtirasın gelgitlerinden aldığı ilhamı şarkılara döken sanatçı, dinleyiciyi yüksek enerjili bir cümbüşte gezdirecek.

Düzenlemeleri Gürsel Çelik imzası taşıyan albümde şarkıların tüm söz müziği Yasemin Mori’ye aitken, “Uçan Kedi” ve “Estirelim mi?” parçalarının bestelerinde Korhan Futacı işbirliği bulunuyor. Her albümünde olduğu gibi, İspanyolca yıldız anlamına gelen Estrella’da yine farklı bir müzikal deneyim sunan Mori, çıkış şarkısı “Estirelim mi?” ile müziğine yeni bir soluk getiriyor.

Küçük yaşlardan beri muzik ve sahne sanatlarıyla ilgilenen İstanbul doğumlu şarkıcı, ülke çapında büyük ses getiren çıkış albumü "Hayvanlar" ı 2008 yılında yayınlandı. İkinci albümu Deli Bando (2012) ile kendisini ve muziğini yeniden tanımladı. Dünya değişim ve dönüşümün esas olduğu bir dönemden geçerken Mori'de muzik serüvenine arayışlarla bir dolu yolculukla devam ediyor. Sizi de şehirin kalbine ve evrenin derinliğine davet ediyor...

- 18 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Etkinlik DasDas performans sahnesinde gerçekleşecektir.- Öğrenci biletleri, Öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT