Yedinci Ev

Tarihler: 28 Nisan 2018 Cumartesi ~ 28 Nisan 2018 Cumartesi 28 Nisan 2018 22:00

Yer: Cemiyet

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. Nergis Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2018 ~ Nis 28, 2018
Yedinci Ev, 28 Nisan'da Cemiyet'te!

Yedinci Ev, 2011 yılında vokal ve gitarda Birkan Nasuhoğlu, bas gitarda Hazar Aşçı, davulda Turgay Gülaydın tarafından İstanbul’da kuruldu. Uzun bir süre Şişhane’deki stüdyolarında kendi şarkıları üzerine yoğunlaşan grup, 2013 yılında prodüktörlüğünü Alen Konakoğlu’nun üstlendiği, söz ve müziği Birkan Nasuhoğlu’na, düzenlemesi Yedinci Ev’e ait 10 şarkıdan oluşan Türkçe sözlü rock müzik tarzındaki ilk albümünü yayınladı ve ‘’Eninde Sonunda’’ adlı şarkısını kliplendirdi. Bu albümde yer alan şarkıların bir kısmını Karnaval Radyo bünyesinde hazırlanan B!P programı için akustik olarak tekrar düzenleyen grup özellikle ‘’Sevsene Beni’’ şarkısıyla büyük beğeni topladı. 2015 yılında Sony Music-Gerçek Yapım işbirliği ile ‘’Kalbim Seni Arıyor’’ teklisini yayınlayan Yedinci Ev, bu şarkıya çektiği kliple 1 milyon izlenmeyi aşarak hatrı sayılır bir dinleyiciye ulaştı. Bu süreçte birçok konser ve festivalde sahne alan Yedinci Ev’in ikinci albümü ‘İçine Düştüm’ 2017 yılının ağustos ayında, ilk günden beri desteklerini esirgemeyen dinleyicisi ile buluştu. Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan bu albümde söz ve müziği Birkan Nasuhoğlu’na ait 8 şarkının yanısıra Hazar Aşçı’nın da ‘’Kalmadı’’ adlı şarkısı yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT