Yılbaşı Şişli’de Coşkuyla Kutlanıyor

Yılbaşı Şişli’de Coşkuyla Kutlanıyor

Tarihler: 27 Aralık 2019 Cuma ~ 31 Aralık 2019 Salı 14:00 - 21:30

Yer: Abdi İpekçi Caddesi

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2019 ~ Ara 31, 2019

Şişli Belediyesi düzenlediği birbirinden renkli etkinliklerle Şişli’yi yılbaşı kutlamalarının merkezine dönüştürdü. Abdi İpekçi Caddesi’nde kurulan sahnede canlı müzik ve DJ performansları eşliğinde Şişliler yeni yıla büyük bir coşkuyla giriyor.

Işıklarla renklendirilen Şişli sokakları beş gün süresince birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Festival bandosu, kar korteji ve ışıklı kortej her gün sokakları gezerek Şişlilileri yılbaşı eğlencesine davet ediyor.

Şişli’de yılbaşı kutlamalarının merkezi Abdi İpekçi Caddesi
Abdi İpekçi Caddesi’nde 27 Aralık Cuma günü kurulan sahnede her gün saat 14.00’den akşam 21.30’a kadar canlı müzik ve DJ performansları gerçekleşiyor. 31 Aralık akşamı ise tüm Şişlilerin katılımıyla yeni yılın ilk saatlerine kadar eğlence sürecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda olduğu gibi Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin yılbaşı kutlamalarında da sokaklarda komşularıyla beraber olacak. Geri sayım ve kutlamalar eşliğinde yeni yıla büyük bir coşku ile adım atılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT