Youth Jazz Trio Feat. Nail Yavuzoğlu

Youth Jazz Trio Feat. Nail Yavuzoğlu

Tarihler: 19 Eylül 2016 Pazartesi ~ 19 Eylül 2016 Pazartesi 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 35 TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2016 ~ Eyl 19, 2016

Müzik teorisyeni, besteci, akademisyen Nail Yavuzoğlu’nun yıllardır hocalığını yaptığı ve düzenli olarak çalışan gençlerle yola çıktığı projesi Youth Jazz Trio adıyla basta Nail Yavuzoğlu, İstanbul’un en uzun soluklu en gözde caz mekanı olan Nardis Jazz Club’da caz severlerle buluşuyor. Grup projede caz standartlarını kontrbas ve piyanonun solistliğinde yeni düzenlemelerle yorumluyor. Piyanoda Tarkan Tekyıldız İÜ Devlet Konservatuvarı lisesi Piyano Bölümü mezunu ve lisans eğitimine İTÜ TMDK Kompozisyon Bölümünde devam ediyor. Yavuzoğlu ile küçük yaşlarda başladığı müzik ve piyano eğitimine Aygül Günaltay, Dilara Araz, İlke Karcılıoğlu, Arda Agoşyan, Belçika’da; Ewouth Pierreux, Christian Mendoza, Maarten Weyler, Justin Binek ile devam etmiş. Grubun diğer üyesi Mertcan Bilgin Davul çalıyor. İTÜ Mühendislik mezunu. İTÜ MİAM’da Vurmalı çalgılar Anasanat Dalı yüksek Lisans Programı’na devam ediyor. Çeşitli rock, pop ve caz gruplarında çalışan Bilgin, 2014 yılında katıldığı Akbank Sanat-Jazz yarışmasında davul dalında ödül sahibi. 21. İstanbul Caz Festivali’ne kendi grubu Nom Trio ile katılmış. Aynı zamanda İstanbul Gençlik Caz Orkestrası’nın da bir üyesi. İTÜ Kompozisyon Caz Biriminde de davul çalıyor. Konserlerde genç vokal ve enstrümantisleri de ağırlayacak olan trio’nun misafiri bu akşam Cansu Yavuzoğlu Olacak. ODTÜ Psikoloji Bölümü mezunu olan Cansu Yavuzoğlu Bilgi Üniversitesi yüksek lisans programına devam ediyor. Küçük yaşlarda piyano eğitimine başlayan Yavuzoğlu İTÜ İKM piyano sertifikasına sahip. ODTÜ Caz Orkestrası’nda vokalist ve trompet sanatçısı olarak görev yapmış. Keyifli bir konser diliyoruz.

Tarkan Tekyıldız (p),
Nail Yavuzoğlu (b),
Mertcan Bilgin (d).
Konuk: Cansu Yavuzoğlu (vo).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT