Yüksek Sadakat - Batu Akdeniz

Yüksek Sadakat - Batu Akdeniz

Tarihler: 17 Eylül 2022 Cumartesi ~ 17 Eylül 2022 Cumartesi 17 Eylül 2022 18:00

Yer: Cermodern

Ücret: Sahne Önü Ayakta 243.00 ₺ - Saha İçi Ayakta 162.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Anafartalar, Altınsoy Cd. No:3, 06101 Sıhhıye / Altındağ/Altındağ/Ankara

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2022 ~ Eyl 17, 2022
"Haydi Gel İçelim", "Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer", "Aşk Durdukça", "Ben Seni Arayamam" gibi hitleriyle tanınan, ülkenin en iyi rock gruplarından Yüksek Sadakat ve ‘’Hayat Böyle’’, ‘’Yanlış Biriyle Doğru Hikaye’’ gibi şarkılarıyla kısa zamanda tanınan ve büyük bir takipçi kitlesi kazanan Batu Akdeniz, Ankara'lı hayranlarıyla buluşuyor. **Etkinlik Kuralları** -Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş ve üzeri tüm Katılımcılar bilete tabiidir. 18 yaş altı katılımcılar ebeveynleri ile etkinliğe katılabilir. -Etkinlik süresince tüm Katılımcıların biletlerini yanlarında bulundurması gerekmektedir. -Etkinlik alanına giriş yapan Katılımcıların alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekecektir. -Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Etkinlik alanına almama hakkına sahiptir. -Organizasyon sahibi Etkinlik bilet bedelini iade etmek koşuluyla uygun görmedikleri kişiyi Etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. -Etkinlik alanına evcil hayvan kabul edilememektedir. -Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu Katılımcıya aittir. -Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır. -Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası vb.), Selfie Stick ve GoPro çubukları vb. materyaller alınmayacaktır. -Organizatörün programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. -Vestiyer ve otopark kapasiteleri sınırlı olup Organizatör tarafından vestiyer ve otopark garantisi verilmemektedir.

Tüm Bilet Fiyatları:

Sahne Önü Ayakta 243.00 ₺

Saha İçi Ayakta 162.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT