Zeynep Talu ve Barbaros ile Talu Şa

Tarihler: 07 Aralık 2018 Cuma ~ 07 Aralık 2018 Cuma 07 Aralık 2018 22:00

Yer: Dada Salon Kabarett

Ücret: 1. Kategori (2 yerli ikram dahildir.) - 400.00 TL 2. Kategori (2 yerli ikram dahildir.) - 300.00 TL 3. Kategori (2 yerli ikram dahildir.) - 250.00 TL Genel Giriş - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fulya Mah., Büyükdere Caddesi, Quasar Tower No: 76 Şişli İstanbul

Web: http://www.dadasalon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2018 ~ Ara 7, 2018
Zeynep Talu ve Barbaros "Talu Şarkıları" projesi ile İstanbul'un yeni gösteri mekanı Dada Salon Kabarett'de!

Türk pop müziğinde hit olmuş yüzlerce şarkının sözlerine imza atan Zeynep Talu, farklı dillerde ve türlerdeki geniş repertuvarıyla canlı müzik sahnesinin aranan solistlerinden Barbaros ile bir araya geliyor ve “Talu Şarkıları” projesini Okan Bayülgen’in İstanbul’a kazandırdığı gösteri mekanı Dada Salon Kabarett sahnesine taşıyor.  

“İçimdeki Fırtına” dan “Yerine Sevemem”e, “Sevdik Sevdalandık”tan “Bir De Bana Sor”a herkesin kişisel tarihinde yer etmiş şarkıları Şef Firuz İsmailov yönetimindeki büyük orkestra eşliğinde seslendiren Zeynep Talu ve Barbaros, bu iz bırakan şarkıların bilinmeyen öykülerini de izleyicilerle paylaşıyor, onları 70’lerden günümüze uzanan müzikal bir yolculuğa çıkarıyor. 

Müzikseverlerin yıllardır severek dinlediği ve ezbere bildiği bu duygu dolu şarkıları Dada Salon Kabarett’in büyüleyici atmosferinde, geceye özel olarak hazırlanmış menüsü ile canlı dinlemek için yerinizi hemen ayırtın.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Etkinlik başlama saati 22:30'dur.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Biletinizi aldıiktan sonra, masa duzenlerinin yapilabilmesi icin  en gec etkinlik tarihi 12:00 ye kadar isminizi 0(212) 803 76 11 numarali telefona bildirmeniz gereklidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT