Suma Beach

Adres: Gümüşdere Mah., Boğaziçi Kampüs Yolu No:1/A Kilyos Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 203 08 63

Web: http://suma-beach.com

E Posta: info@suma-beach.com

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 29, 2015

Kendini ifade eden, özgür düşünen ve yaratan kişileri Karaköy'de buluşturan Suma Han ve dans tutkunlarını şehrin en iyi müziğiyle buluşturan aktivist gece kulübü Wake Up Call'un ortak projesi Suma Beach bu yaz da mükemmel bir tatil planı için düşündüğünüz her şeyin fazlasını sunuyor.

Suma Beach 23.000 metrekareye yayılmış alanıyla kendinizi dış dünyadan tamamen soyutlayabileceğiniz "başka" bir köy. 6.000 metrekarelik plaj alanında denizin tadını çıkarabilir, restoranında en sevdiğiniz lezzetleri bulabilir, sörf okulunda tutkularınızı harekete geçirebilirsiniz. Her hafta sonu en iyi dans müziği sanatçılarını dinleyebileceğiniz yeşil alanda ise gündüzleri gezintiye çıkabilir, hamak ve salıncaklarda dinlenebilirsiniz.

Yapımında sadece ahşap, bambu ve hasır gibi doğal malzemelerin kullanıldığı Suma Beach'in dekoru, misafirlerini 60'lı ve 70'li yılların retro havasıyla birleştiren bir tasarıma sahip. Geri dönüşüm fikirlerinin uygulandığı atölyede ise yaratıcı fikirlerin ekolojik sistemle olan bağlantısının farkına varabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT