Summart Sanat Merkezi

Adres: Huzur Mah. Fazıl Kaftanoğlu Cad. No:3, Summa Plaza Seyrantepe Şişli İstanbul

Telefon: 0212 278 71 00

Web: http://www.summart.org/

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 6, 2015

Summart, yeni bir görsel sanatlar, performans sanatları, müzik ve edebiyat platformu olup müzisyenler, koleksiyonerler, sanat danışmanları, küratörler, eleştirmenler, akademisyenler, galeriler, müzeler, sanat vakıfları, yazarlar, gazeteciler, sanatseverler ile yerli ve yabancı sanatçıları bir araya getirmeyi amaçlayan bir buluşma noktasıdır. Summart en yüksek kalitede müzik dinletileri, sahne performansları, konferanslar, oyunlar ve sergiler sunmayı hedeflemektedir.

Bağımsız ve kar amacı gütmeyen bir girişim olarak Summart, ulusal ve uluslararası kurumlar, galeriler, müzeler, üniversiteler, sanat vakıfları ve diğer benzer kuruluşlar ile ortak projeler gerçekleştirerek, yaratıcı potansiyeli ve sinerjiyi arttırmayı amaçlamaktadır. Summart, sanat, edebiyat, müzik ve felsefenin dengeli ve uyumlu bir sentezini sunarken, aynı zamanda sanatseverler için yoğun bir iş gününün sonunda arkadaşları ile bir araya gelerek rahatlayabilecekeri bir alan olarak tasarlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT