Galeri FE

Galeri FE

Adres: Caddebostan Mahallesi, Cemil Topuzlu Cad. Kutmen Apt. No:60/2 D:4 Çiftehavuzlar, 34730 Kadıköy/İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 368 03 78

Faks: (0216) 368 03 78

Web: http://www.galerife.com/

E Posta: info@galerife.com

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 22, 2017

2011 yılında Çiftehavuzlar’daki mekanında kurulan Galeri FE; Türkiye Çağdaş Sanatının usta ve genç isimlerini, sanatın Anadolu Yakası sanat severleriyle buluşturmayı amaçlamaktadır.

Türkiye kültür sanat ortamında, sanat tarihine geçmiş usta isimlerin genç nesillere aktarılması ile belleklerde kalıcılığına, genç kuşak sanatçıların ise görünürlüğünü artırıp sanat dünyası içinde yer almasına katkı sağlayan Galeri FE; sanatçı – sanat eseri – izleyici ve koleksiyoner arasında bağ kurarak, düzenli, etik ve samimi bir ilişki ile sanatı daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflemektedir. Bu bilinç ile pek çok kişiyi resimle ve sanatçısıyla buluşturan Galeri FE sanatsal etkinlikler ve sergilerle sanatseverlere ulaşmaktadır.

2011’den bügüne; Alos, Abidin Dino, Adnan Coker, Adnan Turani, Aksel Zeydan Göz, Ali Candaş, Avni Arbas, Bedri Rahmi Eyuboglu, Burhan Dogancay, Devrim Erbil, Dilek Isiksel, Emin Koc, Eren Eyuboglu, Ergin İnan, Ertugrul Ates, Erol Akyavas, Ferruh Basaga, Gülten İmamoğlu, Gökhan Deniz, Hanefi Yeter, Komet, Leyla Gamsiz, Mahmut Karatoprak, Mustafa Ayaz, Mustafa Pilevneli, Mustafa Sönmez, Muzaffer Akyol, Mubin Orhon, Nejad Devrim ve daha fazlasıyla karma ve kişisel sergiler yaparak, üslupsal çeşitliliğin yanı sıra, sanat tarihinde yaşanan değişim ve dönüşümü sunarken, resim, seramik, heykel, video, özgün baskı gibi sanatın farklı kollarını da bir arada sunmaktadır.

Açıldığı günden bu yana temsil ettiği birçok sanatçının eserlerini özel ve kurum koleksiyonlarına kazandıran Galeri FE; 2015 itibariyle de başta 7 – 15 Kasım tarihlerinde gerçekleşen Artist 2015 Uluslararasi Istanbul Sanat Fuar’ına katılarak sanatçılarını fuarda temsil etmiştir. Filiz Sahinoglu’nun sahibi olduğu Galeri FE’nin yöneticiliğini Serap Atala yapmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT