Vis Sanat Galerisi

Vis Sanat Galerisi

Adres: Büyükdere Cad. Ecza Sok. No: 4/23, PolCenter AVM Şişli İstanbul

Telefon: 0212 269 4808

Faks: 0212 269 4810

Web: http://vissanat.com/

E Posta: bilgi@vissanat.com

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 2, 2016
Vis Sanat Galerisi

Vis Sanat : Levent’te Yeni Bir Sanat Alanı

Vis Sanat, sanatın organik gelişimini izleyen ve anlamaya çalışan bir anlayışla koordinatları sabitlemeden tüm işlere, sanatçı, koleksiyoner ve izleyiciye açık bir sanat mekanı olarak düşünüldü.

Yıl boyu düzenlenecek sergiler ile beraber görsel sanatların ekseninde geliştirilen proje, eğitim, destek programları ve dokümantasyon, yayın çalışmalarıyla da şehir takvimi ve nihayetinde Sanat Tarihine notlar düşmeyi hedefliyor.

Vis Sanat’ın 80 m2 mekanı da şehrin yeni kalabalık yaşam merkezlerinden Levent’te, alışılmışın dışında büyük plazaların ilk örneklerinden sayılabilecek eski tip küçük bir iş merkezi olan POLCENTER AVM’nin içinde yer alıyor. Şehir merkezinde kolay ulaşılabilir ve görünür olmasıyla demokratik dilini vurgulayan mekan bir yandan tam kalbinde yer aldığı formları tartışılır tüketim kültürü ve sanat üretim süreçlerine atıfta bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT