Watergarden Black Box Sahne

Etkinlik Mekanları Tiyatro Sahneleri Watergarden Black Box Sahne

Adres: Barbaros Mahallesi Kızılbegonya Sokak Watergarden AVM Ataşehir İstanbul

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 16, 2019

2005’in Mart ayında bir repertuar tiyatrosu olarak Emre Kınay tarafından İstanbul’da kurulan Duru Tiyatro, aynı “duru” mottodan yola çıkıp, tüm Türkiye ve yurt dışında sayısız turne yaptıktan sonra çok daha büyük kitlelerle buluşmak için Ataşehir Watergarden’da bir performans merkezine dönüşüyor.

Üç büyük salonuyla atölye çalışmalarından Blockbuster gösterilere, konserlerden çocuk tiyatrosuna, gurme lezzetler sunan restoranından tadım aktivitelerine hayatı dolu dolu yaşamak isteyenlere DURU bir seçenek sunuyor.

Duru Ataşehir içerisinde ANA SAHNE bölümü iki balkonlu yapısıyla oturmalı düzende 424 kişiye ulaşmaktadır. Ayrıca ANA SAHNE ayakta düzende 700 kişiye ve ilave olarak 3 balkonda bulunan 100 oturmalı yapısıyla toplamda 800 kişiye ulaşmaktadır.Gig' s Sahne ise ayakta düzende 280 kişiye ulaşmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT