Akbank Sanat Çocuk Atölyeleri Evinizde

Akbank Sanat Çocuk Atölyeleri Evinizde

Tarihler: 05 Mayıs 2020 Salı ~ 05 Temmuz 2020 Pazar

Yer: Online Medya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2020 ~ Tem 5, 2020

Akbank Sanat birbirinden farklı ve yaratıcı çocuk atölyelerini evlerinize taşıyor. Sanat eğitmeni Barış Karayazgan'ın yürütücülüğünde, çocukların ve ebeveynlerin evde eğlenceli ve eğitici aktiviteler yapabilmesini kolaylaştıran çocuk sanat atölyeleri, heykel, resim, dokuma, mimari gibi disiplinlerden esinlenerek çocukların sınırsız hayal gücü ve kolay bulunabilen malzemelerle birleştirebildikleri bir ortam yaratmayı hedefliyor.

Pastel Kazıma, Oyuncak Heykel, Kağıt Tezgahta Dokuma, Kitap Yapımı ve daha birçok çocuk atölyesini Akbank Sanat Youtube kanalından ve web sitemizden takip edebilir, yaptığınız sanat eserlerini sosyal medya hesaplarınızdan #AkbankSanatEvinizde etiketini kullanarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT