Barbaros ve The Weather Girls’den Dynelle Rhodes

Barbaros ve The Weather Girls’den Dynelle Rhodes

Tarihler: 09 Nisan 2020 Perşembe ~ 09 Nisan 2020 Perşembe 22:00

Yer: @barbarosb instagram

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2020 ~ Nis 9, 2020

BARBAROS VE DANS MÜZİĞİNİN EFSANELERİ THE WEATHER GIRLS İLE INSTAGRAM’DA CANLI YAYINDA HEP BERABER ‘IT’S RAINING MEN’ SÖYLEMEYE HAZIR MISINIZ?

Güçlü sesi, geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınlar ile dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

İlk yayınını La Casa De Papel’in 4.sezonunun yayınlandığı 3 Nisan Cuma günü, dizinin en az kendisi kadar izleyicileri kendine bağlayan şarkısı My Life is Going On’a hayat veren Cecilia Krull ile gerçekleştiren sanatçı, Cecilia Krull’u sizlerle birlikte evine davet eder gibi Instagram sayfasında ağırlayarak, doğal sohbetler eşliğinde keyifli şarkılar seslendirdi. Büyük ilgi gören yayın sonrası Barbaros ve Cecilia sahnede de bu birlikteliği tekrar etmek isteklerini belirterek ayrıldı. Ve Şimdi sırada dans müziğin efsaneleri THE WEATHER GIRLS var!

“It’ s Raining Men”, “Hit The Road Jack”, “Car Wash”, “I Am So Excited” “Muscle”, “Can U Feel It”, “We're Family” gibi 80'li yılların unutulmaz disco hitlerine imza atan THE WEATHER GIRLS’den Dynelle Rhodes, yıllara meydan okuyan tarzı, güçlü sesi ve sevimliliği ile Barbaros’la birlikte hayranlarını büyülemeye hazırlanıyor.

Güçlü sesi, geniş repertuvarı ve başarılı sahne performanslarıyla müzikseverlerin severek takip ettiği Barbaros sözü müziği Barış Manço’ya ait olan ‘Evelallah’ ve 90’ların unutulmaz şarkılarından sözleri Soner Arıca’ya, müziği Soner Arıca ve Sezgin Gezgin’e ait olan “Derbeder” i yeniden yorumladı. Yaz aylarında yayınlanacak bu 2 şarkının ardından Barbaros yabancı bir şarkıyı da sevenleriyle buluşturacak.

 9 Nisan Perşembe günü saat 22.00’de @barbarosb instagram hesabında gerçekleşecek canlı yayında Barbaros ve The Weather Girls’den Dynelle Rhodes dinleyicileri evlerindeki keyifli sohbetlerine davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT