Benim Adım

Benim Adım

Tarihler: 26 Mayıs 2021 Çarşamba ~ 26 Mayıs 2021 Çarşamba 19:00

Yer: Onlive Tiyatro

Ücret: 1. Kategori Tam 30 TL 2. Kategori Tam 50 TL 3. Kategori Tam 100 TL 4. Kategori Tam 150 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Adres: Onlive Tiyatro İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2021 ~ May 26, 2021

Tiyatro İmge’nin sahneye koyduğu bir öz-savunma hikayesi “Benim Adım” oyunu. Meyrem karakteriyle beraber onun hayatında derin izleri olan üç kuşak kadının hikayesi.

Oyundan Deli Hatça’yla korkusuzca bizim dağlara tırmanıp, inadına türküler çığırıp köyün seyrine bakıyoruz. Tarlakuşlarını yaşama sevincimize katıp, babaannesinin yemenisinin ucuna bağlıyor Meyrem. Er olanı sorgulatıp öğretilmişliklerimize savaş açıyoruz.

Meyrem karakteri kızı Gülsüm için kocasına karşı öz-savunmasını uyguluyor. Yaşayan nefes alabilen tek karakter Gülsüm. Herşeye katlanmış Meyrem, göz yummuş kimi zaman direnmiş. Ama sıra kızı Gülsüm’e gelince “YETER” diyor. Ve hikayenin seyrini aslında tüm kadınları özgür bırakarak değiştiriyor. Şiddeti, tecavüzü, tacizi ve bastırılmışlığı naif imgelerle anlatıyor. Fakat gerçeği sert bir tokat gibi indirerek yüzleştiriyor bizi.

Her bir karakterin naif, samimi ve derin taraflarını okuyoruz oyunda. Meyrem’in gölgesinde kalan ve önünde var olan kadınları izliyoruz. Evimizi, komşumuzu, arka bahçemizi izliyoruz.

Kadının var olma savaşımı ve özgürlük mücadelesi yolunda hepimizin hikayesi “Benim Adım”. Bu dört kadın korkularıyla cesurca yüzleşiyor. Köy yerinde dere kenarında, dağlarda, tarlalarda ve şehirde özgürlüğüne umutla tırmanıyor kadın.

-Yayını, satın alımı tamamladıktan sonra tarafınıza gönderilen bilete ait 7 HANELİ REFERANS numarası ile MobiletOnlive linkine tıklayarak "Kodu Kullan" butonundan izleyebilirsiniz, Onlive.mobilet.com

-Yayın 26/05/2021 Çarşamba günü 20:00'de başlayacak olup, 23:59'a kadar izlenilebilecektir..

-Bu etkinlik online veya bant olarak gerçekleşecektir. Satın alınan biletler sadece etkinliğin online veya bant yayınını izleme hakkı vermektedir.

-Yayını, web sayfası üzerinden bilgisayar, tablet, ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.

-Her bir kod tek cihazdan kullanılabilmektedir.

-Yayın esnasında, kişisel sebeplerle yayının bir kısmının veya tamamının izlenememesi kullanıcının sorumluluğundadır.

-Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması veya pazarlamaya çalışılmasının tespiti halinde hakkınızda hukuki süreç başlatılacaktır.

-Tiyatro İmge'yi desteklemek için farklı fiyat kategorilerinden istediğiniz bileti satın alabilirsiniz. Seçtiğiniz kategori yayın kalitesini hiçbir şekilde etkilememektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT