Fotoğraf ve Videoda Renk Yönetimi

Fotoğraf ve Videoda Renk Yönetimi

Tarihler: 01 Haziran 2020 Pazartesi ~ 02 Haziran 2020 Salı 21:00

Yer: Online Medya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2020 ~ Haz 2, 2020

Fotoğraf ve video çalışmalarının gerek öncesinde gerekse sonrasında, kaçınılmaz bir biçimde bizi çemberin içine çeken bir alan renk yönetimi. Yapacağınız işin niteliğine en uygun renk seçenekleri ve çıktının mecrasına göre farklılaşan renk profilleri gibi temel konularda edinilen bilgi ve uygulamalar bir de bakıyorsunuz sizi ayrıştıran birikime hizmet ediyor. Bu Salı konuğumuz bu konuda ihtisas sahibi ve ürettiği nitelikli işlerle adından sıkça söz ettiren bir isim; Koray Birand. Dünyaca ünlü markalara fotoğraf ve klip hizmetleri veren Birand ile çekimleri, çekim sonrasını, fikirden işin teslim edildiği aşamaya kadar süreçleri, eğitimini de aldığı tasarım birikiminin çalışmaya etkisi üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştireceğiz. Sizlerin soruları ile de bu birikimin kapılarını aralayacağız. Bekliyoruz!

Sağlıklı olalım #LeicaİleOnlineKalalım

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT