Iceland Airwaves Presents: Olafur Arnalds - Online

Iceland Airwaves Presents: Olafur Arnalds - Online

Tarihler: 12 Şubat 2021 Cuma ~ 31 Mayıs 2021 Pazartesi 21:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Konser Bileti - 22,50 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2021 ~ May 31, 2021

Ólafur Arnalds Iceland Airwaves iş birliği ile özel bir performans için Zorlu PSM Online platformunda!

2000’lerin ikinci yarısı itibariyle yükselerek dünyanın en büyük salonlarını hıncahınç dolduran neo-klasik müzik hareketinin İzlandalı süperstarı Ólafur Arnalds, Bafta ödüllü bir kompozitör, prodüktör ve multi-enstrümantalist. Klasik müzik enstrümantasyonunun post-rock, pop, caz ve elektronik müzik unsurlarıyla ortaklık kurduğu besteleriyle adeta sihirler yaratıyor, ve söz konusu ister bir Chopin eseri olsun ister Destiny’s Child hiti, onun hünerli ellerine geçtiğinde melankolik işitsel diyarların kapıları aralanıyor.

Kariyerine ülkesindeki çeşitli metal gruplarında davul taburesine oturarak başlayan Arnalds’ın piyano ve yaylılara ağırlık veren klasik kompozisyonları çağdaş enstrümantal müziğin mabedi kabul edilen plak şirketi Erased Tapes tarafından hızla keşfedildi ve sanatçı ilk albümü Eulogy for Evolution’ı 2007’de yayınladı. Ertesi yıl nordik müziğin efsanevi grubu Sigur Rós ile turneye çıkan sanatçı, 2009’da electro-pop grubu Bloodgroup’un arkasındaki isim olan Janus Rasmussen ile hayata geçirdiği deneysel techno projesi Kiasmos ile müzikal paletine yepyeni zenginlikler kattı.

2013’te Mercury Classics aracılığıyla yayınlanan For now I am Winter albümündeki orkestral aranjmanları ve farklı müzikal dünyalar arasında kurduğu olağanüstü sıcak iletişimlerle ayakta alkışlanan Arnalds, aynı zamanda Arnór Dan’i de yanına alarak ses evrenine ilk kez vokali dahil etti. Another Happy Day, Gimme Shelter ve Broadchurch gibi film ve televizyon işleri için yaptığı müziklerle de dünya sahnesinde vazgeçilmez bir konuma yerleşen sanatçı, bugüne kadar İzlanda Senfoni Orkestrası, çellist Alice Sara Ott ve Alman kompozitör Nils Frahm gibi isimlerle ortak çalışmalara imza attı.

Ólafur Arnalds’ın 2018’de yayınladığı re:member isimli solosu, Stratus adlı yazılım teknolojisinin yardımıyla sanatçının piyano düzeneğinden beklenmedik harmoniler ve leziz melodik sürprizler çıkaran deneysel bir çalışma ve bu kompleks müziğin arkasındaki derin müzikal zekanın paha biçilmez bir ürünü.

Geçtiğimiz Kasım ayında yayınladığı ‘some kind of peace’ hayatta olmanın, savunmasız olmaya cesaret etmenin ve ritüellerin öneminin anlamıyla ilgili bir albüm. Kaotik bir dünyanın fonunda, Ólafur’un bugüne kadarki en içe dönük müziğiyle anlatılan kişisel bir yolculuk. Ólafur Arnalds Iceland Airwaves festivalindeki performans sizi de işte bu yolcuğa davet ediyor.

- Bant kaydıdır, canlı yayınlanmayacaktır.
- Yayın, 12.02.2021 21:00 ve 14.02.2021 23:59 arasında https://online.zorlupsm.com adresi üzerinden izlenebilir.
- Performans süresi 30 dakikadır.
- Yayına 5 giriş hakkı olacaktır.
- Satın alınan bilet etkinlik mekanına giriş hakkı vermemektedir.
- Satın alınacak biletler sadece etkinliğin bant yayınını izleme hakkı sağlayacaktır.
- Yayın aktif olduğunda, izleme kodu kutucuğuna bu kodun yazılması gerekir.
- İletilen şifre kişiye özeldir ve sadece bir cihazdan giriş yapılabilmektedir.
- Yayını, bilgisayar, tablet ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.
- Elektrik ya da internet kesintisi gibi farklı kişisel nedenlerden yayına geç giriş yapılması kullanıcının sorumluluğundadır.
- Tüm yayın hakları Zorlu PSM’ye aittir. Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması, pazarlamaya çalışılmasının tespiti halinde hukuki yollara başvurulup gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.
- Satın alınan biletler promosyon amaçlı kullanılamaz.
- Passo'da yer alan etkinliklerin tek yetkili satıcısı Passo'dur. Farklı kanallardan alınan biletlerden sorumlu olmadığımızı tekrar hatırlatmak isteriz. Sahte/geçersiz bilet sebebiyle etkinliğe katılamama ihtimaline karşı lütfen yetkisiz platformlarda yer alan ilanlara itibar etmeyiniz.
- Yayın kaydı, gösteri tarihini takip eden 2 gün boyunca platform üzerinden izlenebilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT