İki Bavul Dolusu

Tarihler: 15 Haziran 2021 Salı ~ 01 Temmuz 2021 Perşembe Süresiz Etkinlik

Yer: seyretix

Ücret: - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: seyretix İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2021 ~ Tem 1, 2021
İki Bavul Dolusu oyunu, online olarak izleyicisiyle buluşuyor.

Birisinin ismi Salça, diğerinin Pırasa olan iki clown, arkadaşlık ve paylaşma olgusu üzerine kurulu sıcacık hikayeleriyle iki bavul dolusu kahkaha saçıyor.

Üç kamera ile çekilmiş ve ince ince kurgulanıp montajlanmış video kaydını izlerken ailece keyifli zaman geçirebilirsiniz. Nedim Buğral’ın yazdığı oyun, Devlet Tiyatrosu repertuarına girmiş, orada sahnelenmiş ve birçok uluslararası festivale katılmıştır.

Bir sirkteki gösteriye yetişmeye çalışırken istasyonda treni kaçıran iki kafadar clown, bir sonraki treni beklerken prova yapmaya karar verir. Salça’nın Pırasaya büyük bir hayranlığı vardır. Pırasa sahip olduğu popülerlik ve Salça’nın hayranlığı sonucunda biraz şımarmaya başlamıştır. Salça’nın çekingenliği ve Pırasa’nın böbürlenmeleri, aralarında birtakım sorunların çıkmasına neden olur. Çocukların da yardımıyla sorunlarını çözüp hayatlarının en güzel ve özel gösterisini hazırlamaları an meselesidir. 

Sosyal ilişkilerde, arkadaş çevresinde popüler olan çocuklar karşısında, diğer çocukların çoğu zaman bocaladığını görmekteyiz. Aynı şekilde bazı çocuklarımız da ailesinden, öğretmenlerinden veya kendi arkadaş çevresinden gördüğü aşırı ilgi nedeniyle, kendilerini diğer çocuklardan üstün görebilmektedir.

“Çocuklarımızın arkadaşlık ilişkilerinde dengeyi sağlayabilmeleri çok önemlidir. Herkesin bir diğerine göre aynı şekilde değerli olduğunu ve ne olursa olsun, sahip olunan farklı özelliklerle, birlikte hareket ederek başarı kazanmayı keşfetmeleri açısından “İki Bavul Dolusu” oyununun çocuklarımıza yol gösterici olacağını düşünüyorum. Basit ve eğlenceli anlatımı, çocuklarımızın rahatlıkla takip edebileceği olay örgüsü ile belki de kendi hayatlarından kesitler bulabilecekleri oyunun, çocuklarımıza çok şey katacağına inanıyorum.”  Uzm. Psikolog Şadıman BEGİK

Yazan: Nedim Buğral
Yönetmen: İnan Ambarkütük
Oynayanlar: Nedim Buğral, İnan Ambarkütük
Müzikler: Zafer Aslan
Kostüm/Aksesuar/Kukla: Pınar Akgüney 
Kurgu ve Montaj: İnan Ambarkütük

3+ yaş

- Gösterim saat 13:00 itibariyle başlayacaktır ve www.seyretix.com adresinden yayınlanacaktır. - Gösterimi 10 Mayıs 13:00 – 30 Mayıs 20:00 saatleri arasında izlenebilir.- Gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izleme kodunuz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer almaktadır. - Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Biletix'ten almış olduğunuz online etkinlik izleme kodunuzu, seyretix'te bulunan access kod (erişim kodu) alanına yazarak yayını  izleyebilirsiniz.- Yayının kalitesi internet hızınıza göre otomatik olarak ayarlanmaktadır, eğer dilerseniz player üzerinden yayın kalitesini değiştirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT