Mercan Dede Sufi Dreams’den Dünya’ya

Mercan Dede Sufi Dreams’den Dünya’ya

Tarihler: 21 Mayıs 2020 Perşembe ~ 21 Temmuz 2020 Salı

Yer: Online Medya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2020 ~ Tem 21, 2020

Borusan Sanat, web sitesi üzerinden konser kayıtlarını izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Daha önce Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın iki konserini izleyicilerle buluşturan Borusan Sanat, bu kez Mercan Dede’nin 20. sanat yılını kutladığı konserle, 16 Mayıs Cumartesi 21.00’de web sitesi üzerinden yayınla müzikseverlerle buluşacak.

Hafta sonu tadı damaklarda kalacak bir konser Borusan Sanat’ın web sitesinde müzikseverleri bekliyor. Borusan Sanat, daha önce Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın iki konserini yayınlamış ve bu kayıtlarla izleyicilere ulaşmıştı.

Bu kez, Mercan Dede’nin Borusan Müzik Evi’ne konuk olduğu “Secret Tribe” konser serisinin ikinci ayağı olan “Sufi Dreams’den Dünya’ya” başlıklı konserin kaydıyla müzikseverlerle buluşuyor.

Mercan Dede bu konserde ilk çıkardığı albüm Sufi Dreams’den, en son yayımlanan Dünya albümüne uzanan, 20 yılın birikimiyle oluşturulmuş bir seçkiyi sunmuştu. 1995’ten başlayan bir zaman tünelinin dinleyicileri beklediği bu konserin kaydında Mercan Dede’nin müzik ve görsel şölenine tüm müzikseverler davetli! Konserin kaydı, 16 Mayıs Cumartesi saat 21.00’de borusansanat.com üzerinden yapılacak yayınla izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT