Modern Çağın Eşiğinde

Modern Çağın Eşiğinde

Tarihler: 30 Aralık 2020 Çarşamba ~ 02 Ocak 2021 Cumartesi 19:00

Yer: Online Etkinlikler

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2020 ~ Oca 2, 2021
Ryan Mcadams: Şef
Corınne Wınters: Soprano

Mussorgski Kovançina Uvertürü
Berlıoz Les Nuits D’été, Op. 7
Walton 1. Senfoni, Si Bemol Minör

Günümüzün “süpernova orkestra şefi” Ryan McAdams, BİFO’yu yöneteceği akşamda son derece iddialı bir programla müzikseverleri büyülemeye hazırlanıyor. Don Giovanni, Carmen ve İnci Avcıları gibi operaların yanı sıra özellikle modern çağın şafağında yazılmış orkestral müzik repertuvarına olan hâkimiyeti ile dikkatleri üzerine çakan McAdams, yalnızca bu sezon içinde BİFO’nun yanı sıra Hollanda Ulusal Operası, Teatro di San Carlo, Louisiana Filarmoni Orkestrası, Roma Operası, Moskova Filarmoni Orkestrası ve Maggio Musicale Fiorentino ile konserler verecek. Berlioz’un başyapıtı Les nuits d’été ile Türkiye’deki ilk konserini verecek olan soprano Corinne Winters, orkestra eşlikli konserlerinde Verdi’nin Requiem’i, Dallapiccola’nın Partita’sı, ayrıca Avustralya ve İsviçre sahnelerindeki Violetta performansı ile ayakta alkışlanmıştı.

Karnaval.com üzerinden yayın yapan Borusan Klasik’e internette karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden, mobil ortamda iPhone (App Store), Blackberry (Blackberry App World), Nokia Symbian (Ovi Store) ve Android (Google Play Store) cihazlarınıza indireceğiniz “Karnaval” uygulamasıyla, iPad kullanıyorusanız yine App Store’dan indireceğiniz “Karnaval Radyo” uygulamasıyla dinleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT