Monica Molina

Monica Molina

Tarihler: 04 Mart 2021 Perşembe ~ 31 Mart 2021 Çarşamba Süresiz Etkinlik

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 1. Kategori - 86.50 TL - Tükendi 2. Kategori - 56.50 TL 3. Kategori - 36.50 TL 4. Kategori - İndirimli (Öğrenci ve 60 Yaş Üstü) - 26.50 TL - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2021 ~ Mar 31, 2021

YouTube Link'i
https://www.youtube.com/watch?v=Wg2-Sv8xSzA

Ülkemizde pek çok kere konser veren sanatçılar arasında bizlerle ayrı bir gönül bağı kuran, yurtdışındaki röportajlarında Türkiye'den övgüyle söz eden İspanyol Diva Monica Molina, 17 Kasım akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda İstanbullu hayranlarıyla buluşmuştu..

Son albümü Autorretrato’nun albüm kapak çekimlerini İstanbul’da gerçekleştiren ve röportajlarında “Ben Türkiye’yi çok seviyorum, Türkler de beni çok seviyor. Orada olmak, nefes almak bile bir ayrıcalık.” diyen Monica Molina, “Tu Despedida” “Vuela”, “De Cal y Arena”, “A Vida”, “Mar Blanca” ve “Autorretrato” isimli 6 albüm yayınladı.

İspanya'da her albümü ile platin satış statüsüne ulaşan, Latin Grammy Ödülü adaylığı olan ve babası Antonio Molina’dan aldığı bayrağı hayatın içinden ve hayatı anlatan şarkılarla taşımaya devam eden sanatçı, en sevilen şarkılarından oluşan bir repertuvarla sahne alacak.

Monica Molina

“Tu Despedida” “Vuela”, “De Cal y Arena”, “A Vida”, “Mar Blanca” isimli 5 albümü ile aşk rüzgârları estiren ve ülkemizde büyük hayran kitlesine sahip Monica Molina, Türkiye’de çok satan toplama albümü “Autorretrato” ile en güzel şarkılarını sevenleri için bir araya getirmişti.

Daha önce Türkiye'de yine büyük satış rakamlarına ulaşan CD'leri ve biletleri haftalar öncesi tükenen konserleri ile gündemde olan Monica Molina, Autorretrato'nun ön ve arka kapak fotoğraflarını İstanbul'da çekerek Boğaz’ın ve ülkemizin güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmıştı.

İspanya'da her albümü ile platin satış statüsüne ulaşan, Latin Grammy Ödülü adaylığı olan ve bunların yanı sıra birçok ödül kazanan Monica Molina, copla şarkılarının efsane şarkıcısı ve öz babası Antonio Molina’dan aldığı bayrağı hayatın içinden ve hayatı anlatan şarkılarla taşımaya devam ediyor.

Molinalar İspanya'nın en saygın sanatçı ailelerinden biri. Monica'nın babası İspanya'nın 'efsane' şarkıcılarından Antonio Molina. Kız kardeşi Angela Molina ise Avrupa sineması için vazgeçilmez bir oyuncu. Diğer kardeşi Micky de yine bir sinema oyuncusu. Albümlerine imzasını atan ve yanından hiç ayrılmayan kardeşi Noel ise kendisi gibi bir müzisyen ve şarkılarının bestecisi ve söz yazarı.

Bugüne dek 20’ye yakın yapımda rol alan Monica Molina, şarkıcı olmanın yanı sıra tıpkı kız kardeşi gibi ailenin oyuncu üyelerinden biri. Rol aldığı ve ses getiren oyunlar arasında Oscar Wilde'dan uyarlanan bir tiyatro oyunu da var.Ruhunu ve karizmasını babasından aldığı söylenen Monica Molina, dinleyenlerin içini ısıtan, bir parça melankolik, bir parça umut dolu ama her zaman romantik sesi ve kendine özgü vokali ile eşsiz bir sanatçı.

2013 yılında babasının efsaneleşen şarkılarını “Mar Blanca” adında bir albümde toplayan Monica Molina, 2016 yılında şarkılarını senfoni orkestrası eşliğinde dünyada ilk kez Bodrum’da seslendirmişti.

Albüm çalışmaları, yeni müzikal birliktelikler ve konserleri dışında Candela adındaki kızını yetiştirerek sanatçı bir anne olmanın keyfini süren Monica Molina, yeni albümü üzerinde çalışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT