Okşamalar

Okşamalar

Tarihler: 29 Mayıs 2021 Cumartesi ~ 30 Mayıs 2021 Pazar 20:30

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: https://yeniperform.com/

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2021 ~ May 30, 2021

Kavgalar, hesaplaşmalar, ıskalanmış karşılaşmalar, darmadağın eden kayıplar, gizli tutkular, söylenemeyen ya da kulak verilmeyen hisler… Arthur Schnitzler’in La Ronde oyunundan esinlenerek yazılan Okşamalar her birinde iki karakterin yer aldığı on sahne ve bir epilogdan oluşuyor. Birbirine dokunarak ve döngüsel şekilde ilerleyen oyunun özgün yapısında ortaya ucu hep aileyi oluşturan bireylerin çetrefil ilişkilerine dokunan tanıdık, sert, gülünç ve hüzünlü hikayeler çıkıyor. Sergi Belbel’in Okşamalar’ı insan ilişkilerinin kılcal damarlarında gezinerek gerçek ve mecazi tokatlara, darbelere, yaralara dönüşüyor.

Maltepe Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Üçüncü Sınıf Öğrencilerinin Okan Urun’un yönetiminde çalıştıkları Okşamalar sahne üzerinde seyirciyle buluşmadan önce Galata Perform / Yeni Perform işbirliğiyle çevrimiçi bir proje gösterimi olarak sunuluyor.

Yazan: Sergi Belbel
Çeviren: Mark Levitas
Yöneten: Okan Urun
Oyuncular:

29 Mayıs // Mete Boyar, İdil Demet Şimşek, Sezin Mutaf, Gözde Şimşir, Kadir Aktürk, Cem Ulutürk, Resul Kargın, Ebru Sarıkaya, Mahmut Uğur, Bora Mert İşeri, Bestem Yuvarlak Çatık

30 Mayıs // Mert Alptekin, İdil Demet Şimşek, Tuğçe Gür, Buse Çok, Yusuf Furkan Türkeli, Yiğit Ataman Şahin, Seymen Paşalıoğlu, İrem Salı, Mahmut Uğur, Malik Nergiz, Hazer Gizem Kural

Etkinlik Tarihleri: 29 Mayıs Cumartesi, 20.30 & 30 Mayıs Pazar, 20.30

Etkinlik Süresi: 95 Dakika

*Etkinlik, Zoom platformu üzerinden ücretsiz olarak gerçekleşecektir. Zoom linkine ulaşmak için alttaki zoom ikonuna tıklayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT