Pantha du Prince - Online

Pantha du Prince - Online

Tarihler: 19 Mart 2021 Cuma ~ 21 Mart 2021 Pazar 19.03.2021 21:00 ve 21.03.2021 23:59

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Konser Bileti - 22,50 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2021 ~ Mar 21, 2021

Fransızca’da “Prensin panteri” anlamına gelen Pantha du Prince, Berlinli prodüktör Hendrik Weber’in gördüğü bir rüyadan yola çıkarak mahlasına hayat veriyor. Minimal techno ve house’un kendi deneysel filtresinden geçmiş hali olan sonic house; açık alan kayıtları, shoegaze ve akustik seslerin birleşiminden oluşuyor.

İlk Pantha du Prince ürünü olan Nowhere isimli 12”i, 2004 yılında yayınlanan ilk stüdyo albümü Diamond Daze izliyor. 2007 çıkışlı This Bliss’in ardından ise Pantha du Prince’in esas çıkışını yaptığı albümü Black Noise, ünlü plak şirketi Rough Trade etiketiyle yayınlanıyor. Albümde Animal Collective’den Noah Lennox (Panda Bear) ve LCD Soundsystem’tan Tyler Pope konuk sanatçı olarak yer alıyor.

2013 yılı Pantha du Prince’in The Bell Laboratory’le ortaklaşa albümü Elements of Light’ın yayınladığı yıl oluyor. İki isim arasındaki başarılı birliktelik, Bendik Kjeldsberg’in varlığıyla geçtiğimiz 2016’da yayınlanan The Triad’da da sürüyor.

Scott Mou’nun da konuk sanatçı olarak yer aldığı albümün konsepti, Agnes Varda’nın Los Angeles'ta yaşayan bir kadın ve iki erkeğin ilişkisini anlatan Lions Love isimli filmine –aynı zamanda albümdeki şarkılardan birinin adı- referans niteliğini taşıyor. Joachim Schütz’ün analog ekipmanlara sahip stüdyosu Swabia’nın haricinde Berlin ve Los Angeles’ta kayıtları gerçekleşen albümde Fritz Lang'ın Frau im Mond filminden referanslar da rastlamak mümkün.

2020 yılında yayınladığı son albümü “Conference of Trees” ile Weber, ağaçların iletişimini keşfedip yorumlarken, elektronik müzik ve geleneksel enstrümanların benzersiz bir kombinasyonunu sunuyor ve bu keşfe dayanarak olağanüstü bir ses konsepti yaratıyor.

- Bant kaydıdır, canlı yayınlanmayacaktır.
- Yayın, 19.03.2021 21:00 ve 21.03.2021 23:59 arasında https://online.zorlupsm.com adresi üzerinden izlenebilir.
- Yayına 5 giriş hakkı olacaktır.
- Satın alınan bilet etkinlik mekanına giriş hakkı vermemektedir.
- Satın alınacak biletler sadece etkinliğin bant yayınını izleme hakkı sağlayacaktır.
- Yayın aktif olduğunda, izleme kodu kutucuğuna bu kodun yazılması gerekir.
- İletilen şifre kişiye özeldir ve sadece bir cihazdan giriş yapılabilmektedir.
- Yayını, bilgisayar, tablet ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.
- Elektrik ya da internet kesintisi gibi farklı kişisel nedenlerden yayına geç giriş yapılması kullanıcının sorumluluğundadır.
- Tüm yayın hakları Zorlu PSM’ye aittir. Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması, pazarlamaya çalışılmasının tespiti halinde hukuki yollara başvurulup gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.
- Satın alınan biletler promosyon amaçlı kullanılamaz.
- Passo'da yer alan etkinliklerin tek yetkili satıcısı Passo'dur. Farklı kanallardan alınan biletlerden sorumlu olmadığımızı tekrar hatırlatmak isteriz. Sahte/geçersiz bilet sebebiyle etkinliğe katılamama ihtimaline karşı lütfen yetkisiz platformlarda yer alan ilanlara itibar etmeyiniz.
- Yayın kaydı, gösteri tarihini takip eden 2 gün boyunca platform üzerinden izlenebilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT