Andrea Bocelli 30.Yıl Konseri

Andrea Bocelli 30.Yıl Konseri

Tarihler: 08 Haziran 2024 Cumartesi ~ 08 Haziran 2024 Cumartesi 21:00

Yer: BJK Tüpraş Stadyumu

Ücret: Loca (Kişi Başı) - ₺35.000,00 Sahne Önü Protokol (TÜKENDİ) - ₺35.000,00 Sahne Önü Diamond - ₺25.000,00 Saha içi Platinum - ₺20.000,00 Saha içi Golden - ₺18.000,00 Saha içi Silver - ₺15.000,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Vişnezade Mah, Kadırgalar Cad, No:1 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2024 ~ Haz 8, 2024

Dünyanın en önemli tenoru Andrea Bocelli İstanbul’a geliyor!

Tüm dünyada on binlerce kişilik arena konserlerinin biletleri aylar önce tükenen ve dünyanın en çok en sevilen tenoru olma özelliği taşıyan Andrea Bocelli İstanbul’a geliyor!

BWO Entertainment, CEO Event ve Dolmabahçe AŞ iş birliği organize edilen ve Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleşecek olan konserin biletlerinin bir ay içerisinde tükenmesi bekleniyor.

Maestro Bocelli, İstanbul konserinde en ünlü İtalyan ve uluslararası operalardan klasik aryaların yanısıra uluslararası büyük bir başarıya ulaşan albümlerinden de eserler seslendirecek.

Bugüne kadar 4 Amerikan Başkanı, 3 Papa ve Kraliyet Ailesi’nin yanı sıra Olimpiyat Oyunları ve Dünya kupası açılış törenlerinde performans sergileyen Maestro Bocelli, İstanbul konserinde en ünlü İtalyan ve uluslararası operalardan klasik aryaların yanı sıra her biri uluslararası arenada büyük bir başarıya ulaşan albümlerinden hoş sürprizler ile seyircilerine unutulmayacak bir konser gecesi yaşatacak.

Sanat âşığı olan Andrea Bocelli; bugün sadece dünyaca ünlü bir pop yıldızı değil, aynı zamanda Bel Canto’da Verismo olabilecek rahatlıkta rafine ve çok yönlü bir opera sanatçısıdır.

Dünya genelinde, en büyük İtalyan vokal geleneğinin simgesi olarak tanınan Andrea Bocelli, 90 milyonun üzerinde kayıt satarak büyük bir başarı elde etti. On binlerce kişinin katıldığı konserleriyle katılım rekorları kıran sanatçı, endüstrideki her rekoru kırdı. Sayısız ödülü arasında 2010 yılında Hollywood Walk of Fame'de yer alan bir yıldız da bulunuyor.

Etkinlik Kuralları:

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT