``Bianelin ardından``: Yılmaz ONAY

Tarihler: 17 Ocak 2010 Pazar ~ 17 Ocak 2010 Pazar 18.00

Yer: Beyoğlu

Adres: Gazeteci Erol Dernek Sok. Hanif Han Kat:4 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2010 ~ Oca 17, 2010

"11. Uluslararası İstanbul Bienali, "Brecht!" diyerek başladı. Ne güzel ve beklenmedik, değil mi? Üstelik plastik sanatlar dalında, yani resim, heykel ve benzeri gibi dile dayalı olmayan, soyut bir sanat dalında oluyordu bu bienal ve sosyalist gerçekçi Brecht esas alınıyordu! İçinizden bir "harika!" deyip, sonuçlarını sizler de merakla izlediniz herhalde. Ama ne yazık ki yine Brecht`siz bitti bizce, çünkü bu işte yalnızca iyi niyet yetmiyor; eğer küratörler gerçekten iyi niyetlilerdiyse... Brecht`i esas alıyorsanız, o bienale de Brecht`in gerçekçiliğiyle yaklaşmayı bilmek zorundasınız, onun dizelerini seçerken bile, evet! Tünel Sanat Kollektifi olarak, biz de “İnsan Neyle Yaşar?”ı gerçekçi anlamda sorgulamak istiyoruz. Evet, sizce “İnsan Neyle Yaşar?” Tiyatro kuramcısı, yazar, çevirmen, rejisör Yılmaz Onay’la, 17 Ocak Pazar saat : 18:00 de Bunu hep birlikte tartışmaya ne dersiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT