19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi

Tarihler: 11 Eylül 2011 Pazar ~ 15 Eylül 2011 Perşembe

Yer: Haliç Kongre Merkezinde

Adres: Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 11 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2011 ~ Eyl 15, 2011

Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresinin amacı, tüm dünyada önleme kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak ve iş sağlığı ve güvenliği ile bağlantılı yeni bilgi ve tecrübelerin alışverişine olanak tanımaktır.

Dünya Kongresi katılımcılarının hedefi, tüm dünyadaki iş kazalarından kaynaklanan yaralanmaları ve meslek hastalıklarını azaltmak için hükümetler, işverenler, sivil toplum kuruluşları, çalışanlar, sendikalar ve iş sağlığı ve güvenliği profesyonelleri ile ilişkileri geliştirmektir.

Aynı zamanda, iş sağlığı ve güvenliği alanında çalışan herkesin, hızlı bir şekilde uyarlanabilen ve uygulamaya geçirilebilen pratik fikirler hakkındaki bilgi sahibi olmaları da beklenmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT