21. IEEE Uluslararası Telekomünikasyon Semineri Kadir Has Üniversitesi İşbirliğiyle Gerçekleşiyor

Tarihler: 26 Eylül 2010 Pazar ~ 29 Eylül 2010 Çarşamba 26-27-28-29 Eylül

Yer: İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi

Adres: Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2010 ~ Eyl 29, 2010

21. IEEE Uluslararası Telekomünikasyon Semineri Kadir Has Üniversitesi İşbirliğiyle Gerçekleşiyor

Alanında düzenlenen uluslararası konferansların en kapsamlı ve önemlilerinden birisi olarak kabul edilen 21. IEEE Uluslararası Telekomünikasyon Semineri (IEEE PIMRC) Kadir Has Üniversitesi ve IEEE (The Institute of Electrical and Electronics Engineers, Inc.) işbirliğiyle, 26 - 29 Eylül 2010 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Açılışını Kadir Has Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Dr. Mustafa Aydın’ın gerçekleştireceği ve Türkiye’de özellikle son 15 yılda telekomünikasyon alt yapısında yapılan büyük atılımlarla gerçekleşen büyük gelişmeler ve yatırımlar ışığında düzenlenen Telekomünikasyon Sempozyumu’na telekomünikasyon teknolojilerindeki en son gelişmelerle ilgili dünyanın birçok ülkesinden 1000’i aşkın bilim adamı, telekomünikasyon endüstrisinde çalışan araştırmacılar ve üst düzey yöneticiler katılıyor.

Ana merkezi Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan IEEE, elektrik, elektronik ve bilgisayar mühendislikleri alanlarında hizmet veren, uluslararası en büyük bilimsel, teknik ve ticari olmayan bir kuruluş olup, dünya çapında bir milyonu aşkın üyeye sahiptir. Her yıl düzenli olarak farklı ülkelerde gerçekleştirilen ve bu yıl, Kadir Has Üniversitesi’nin de içinde bulunduğu bir organizasyon komitesinin desteği ile İstanbul’da gerçekleşecek olan konferansa ayrıca Türkiye’nin önde gelen telekomünikasyon kuruluşları da destek veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT