Gelişim Meslek Yüksekokulu’ndan “Lazer İle Bilgi İletimi ve Lazer Omurga” Konulu Seminer

Tarihler: 29 Aralık 2009 Salı ~ 29 Aralık 2009 Salı 13:00-14:00

Yer: Gelişim Meslek Yüksek Okulu

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: www.gelisim.edu.tr

Adres: Cihangir Mah. Duygu Sok. No:2 Avcılar Avcılar İstanbul

Telefon: 0212 422 06 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2009 ~ Ara 29, 2009

Gelişim Meslek Yüksekokulu lise öğrencilerinin okumak istedikleri bölümü ve ileride çalışmayı düşündükleri sektörü yakından tanımalarına katkı sağlayacak seminerlerine devam ediyor. Bu kapsamda “Lazer İle Bilgi İletimi ve Lazer Omurga” konulu seminere tüm lise 4. sınıf öğrencilerini davet ediyor.

Öğrencilerin çağımızdaki gelişimleri yakından tanımalarına katkı sağlayacak bu seminerde Omnitek Bilişim Şirketi’nin Kurucusu ve Genel Müdürü Muammer Uysal “dünyada ilk” olarak adlandırılan “Lazer Omurga Projesi”ni tanıtacak ve bu projeyi hayata geçirmek için yaptığı çalışmalardan bahsederek, bu teknolojinin geleceği ile ilgili bilgi verecek.

Kısaca sesin, bilginin ve görüntünün ışık ile taşındığı “Lazer İle Bilgi İletimi (Free Space Optics - FSO)” ve bu sistemin daha fazla kişi tarafından kullanılması için şu anlık Eminönü Maslak arasında oluşturulan ama zamanla tüm Marmara Bölgesi’ni örümcek ağı gibi kaplayacak “Lazer Omurga Işık Hattı”yla ilgili seminer Gelişim Meslek Yüksekokulu’nda 29 Aralık Salı günü 13:00-14:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Katılımın ücretsiz olduğu seminer sonrasında tüm öğrencilere sertifika da verilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT