İnsanı Anlamak

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 26 Nisan 2010 Pazartesi 13:00 - 17:00 ve 19.00-21.30

Yer: Fa Coach Academy

Nereden Alınır: www.fakocakademi.com/insani_anlamak.asp

Adres: Rumeli Cad. Suzi Bey Apt. No:14/8 Nişantaşı İstanbul Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0 212 240 32 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 26, 2010

Günümüz insanı, nedenini bilmediği bir iç huzursuzluk ile hem kendi hem diğeri ile çatışma hali yaşıyor. Kişinin kendinden uzaklaşması sonucu, yaşamın keyfinden çok sıkıntısını duyumsayan insan ortaya çıkıyor.

Psikolojinin dört temel akımından biri olan Gestalt bakış açısından “insan” ın incelendiği bu seminer davranışlarımızın, bireysel farklılıkların, anlamlandırmamızın, acılarımızın, çatışmaların altındaki oluşumu görmek isteyen ve kendi içsel gelişiminde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen herkese açıktır.

Bilimin ışığında, kendimizi ve diğerini anlayacağımız, keşif dolu bir farkındalık sürecine davetlisiniz.

Eğitimci:
Uzman Psikolog / Gestalt Terapisti Elif İstem Hergüner

•Sainte-Pulcherie Fransız Kız Ortaokulu, Saint-Benoit Fransız Kız Lisesi, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Maltepe Üniversitesi Psikoloji Yüksek Lisans Dalı mezunudur.
•Uzmanlığını oluşturan, Gestalt Institute of Cleveland’ın Gestalt Foundation eğitimini 2 sene boyunca Doç. Dr. Nita Scherler’den almış. Halen Practium Terapy eğitimine devam etmektedir.
•The Coaching İnstitute programından, Yaşam Koçluğu ve İlişkiler Koçluğu eğitimi tamamlamış, tezini “Yaşam Koçluğunun Stresle Baş etme ve Sorun Çözme Üzerindeki Etkisi” üzerine vermiştir.
•Bireylere terapi vermeye ve grup çalışmaları ve workshop’lar düzenlemeye, koçluk hizmeti vermeye devam etmektedir. Öfke kontrolü, İlişki terapisi üzerinde yoğunlaşmaktadır.

Seminer Tarihleri:
22-23 MART 13.00-17.00 arası Salı
5-12-19-26 NİSAN 19.00-21.30 arası Pazartesi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT