Kültür Mirası ve Kentsel Gelişme Paneli

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Mayıs 2011 Pazartesi 16.00 - 19.00

Yer: Pera Müzesi Konferans Salonu

Adres: Meşrutiyet Caddesi No.65 34443 Tepebaşı Beyoğlu - İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ May 9, 2011

Avrupa Kültürel Miras kurumu Europa Nostra’nın Türkiye temsilcisi Bizim Avrupa Derneği, 9 Mayıs Avrupa Günü’nde, siyasi partilerin kültür politikaları bağlamında “Kültür Mirası ve Kentsel Gelişme” başlıklı bir panel düzenleyecektir.

Mecliste grubu bulunan üç siyasi partinin İstanbul milletvekili adaylarından birer kişi (CHP’den Prof. Dr. Binnaz Toprak, MHP’den Ahmet Turgut ve AKP temsilcisi) ile mimar Prof. Doğan Kuban ve şehir plancısı Prof.Dr. Zekai Görgülü’nün konuşmacı olarak katılacağı panelin açış konuşması Europa Nostra - Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy tarafından yapılacaktır.

Europa Nostra - Türkiye Yönetim Kurulu üyesi Vecdi Sayar’ın yöneteceği ve izleyiciye açık olan panel, 9 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00 – 19.00 arası, Tepebaşı’ndaki Pera Müzesi Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT