MMA İstanbul Mobil Pazarlama Sohbetleri 2011

Tarihler: 28 Haziran 2011 Salı ~ 28 Haziran 2011 Salı 28 Haziran Salı Saat: 08:30

Yer: Esma Sultan Yalısı

Ücret: 500,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Muallim Naci Cad. Yalıçıkmazı Sok. No:20 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2011 ~ Haz 28, 2011

Program
Konferans:
08:30-17:00
Kokteyl: 17:00-19:00

MMA Türkiye, 28 Haziran 2011’de ilk konferansını düzenliyor. Mobil Pazarlama & Reklam Dünyası Istanbul’da bir araya geliyor. Operatörler, markalar, ajanslar, hizmet ve ağ sağlayıcılar Istanbul Mobil Pazarlama Sohbetleri’nde buluşuyor.

Konferansı, MMA’in Avrupa’dan sorumlu Yönetici Direktör’ü Paul Berney yönetecek. MMA Türkiye’nin eşbaşkanları olan Turkcell’den Elvin Altun ve Unilever’den Özgür Kölükfakı, birer açılış konuşması yapacaklar.

Mobil Pazarlama ve reklam alanında dünyanın önde gelen danışmanları ve fikir liderleri İstanbul’da ilk defa keynote konuşmacı olarak yer alacak:

Tomi Ahonen: Hong Kong’da yaşayan yazar, danışman ve motivasyonel konuşmacı aynı zamanda dijital pazarlama ve teknoloji alanında en cok tercih edilen konuşmacılar arasında yer almaktadır.

Kei Shimada: Mobil Pazarlama ve Reklam alanında dünyada lider Japonya’da yaşayan Infinita Inc. adlı mobil danışmanlık şirketin kurucusu ve CEO’sudur. Kei, Japonya ve dünyadaki başarılı vakaları ve trendleri aktaracak.

Konuşmalar haricinde 2 adet de panel, izleyicilerin ilgisini çekecek. Bunlardan ilki, reklam dünyasının önde gelen isimlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan “Mobil Reklamın Geleceği” nin tartışılacağı panel. Diğeri ise 3 operatörün Genel Müdür Yardımcılarının katılımı ile gerçekleştirilecek olan “Mobil Pazarlama Çağında Mobil Operatör Vizyonu” adlı panel.

Ayrıca, gün içine yayılmış olarak gerçek hayattan pek çok başarılı vaka ve başarı reçetesi markaların üst düzey yöneticileri tarafından katılanlara aktarılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT