Nika Müzayede

Tarihler: 21 Şubat 2009 Cumartesi ~ 21 Şubat 2009 Cumartesi

Yer: Dedeman Hotel Gayrettepe

Adres: Gayrettepe Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212.343.69.01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2009 ~ Şub 21, 2009
KOLEKSİYONERLER BU MÜZAYEDE’DE KAPIŞAÇAKLAR
“NİKA MÜZAYEDE 245 ADETTEN OLUŞAN KOLEKSİYONU SATIŞA ÇIKARIYOR”

NİKA AŞ’nin düzenleyeceği 66. müzayede 21 ŞUBAT 2009 CUMARTESİ günü saat 15.00‘de DEDEMAN HOTEL GAYRETTEPE/ İSTANBUL ‘da gerçekleşecektir. Özel tanıtım 16 ŞUBAT ile 20 ŞUBAT tarihleri arasında Şişli’deki Nika Galerisinde yapılacaktır.

245 adetten oluşan ve bir çok özel koleksiyondan derlenen eserlerin müzayede başlangıç fiyatlarının değerlerinin çok altında olması müzayedeye olan ilgiyi artırmaktadır.

Müzayede de çıkan eserler arasında,(CHRISTOFLE AZNAVUR KALLAVİ LEGUMİERE,OSMANLI TOPHANE ESERLER,MIGIRDİÇ GIVANIAN(1848-1906) TABLO ) Osmanlı mücevherler, Beykoz Camları, Mineli Eserler, Türk ressamlara ait tablolar, Hatlar,Tesbihler,Osmanlı Pazarı’na yapılmış eserler değerlerinin çok çok altında görücüye çıkıyor.Bu eserlere daha şimdiden koleksiyoncular, sanatseverler ve birçok meraklı büyük ilgi gösterilmekte.

Sanat Aktivitelerine gösterdiğiniz alakaya şimdiden teşekkür eder, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Eserler hakkında katalog,röportaj veya fotoğraf çekimi için lütfen aşağıdaki telefondan bizi arayın.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT