Şair Gülten Akın Boğaziçi’nde Anılacak

Şair Gülten Akın Boğaziçi’nde Anılacak

Tarihler: 04 Kasım 2016 Cuma ~ 04 Kasım 2016 Cuma 15:00

Yer: Boğaziçi Üniversitesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2016 ~ Kas 4, 2016

Türkçe şiirin en büyük şairlerinden Gülten Akın ölümünün birinci yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde adına düzenlenecek bir panelle anılacak.

Boğaziçi Üniversitesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Araştırma Merkezi tarafından düzenlenecek olan “Hiç ayrılmadım ki ben orada kaldım”: Gülten Akın Şiirinin Peşinde başlıklı panele Boğaziçi Üniversitesi’nden Saliha Paker, Marmara Üniversitesi’nden Baki Ayhan T. ve şair Gülseli İnal katılacak. Panelin moderatörlüğünü Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Olcay Akyıldız üstleniyor.

Gülten Akın şiirinin farklı dönemlerinin ve çevirilerinin de konuşulacağı panelde Gülten Akın şiirinde kadın temsilleri ve erkek egemen bir şiir ortamında kadın şair olarak var olma çabası konu edilecek. 4 Kasım 2016 saat 15:00’te başlayacak olan etkinlik Demir Demirgil Salonu’nda gerçekleşecek.

Edebiyatseverlerin katılımına açık olan panele katılım ücretsiz olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT