Ünlü Fotoğrafçı Reza Türkiye`ye Geliyor

Tarihler: 10 Haziran 2011 Cuma ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Yer: Zaman Gazetesi

Adres: Fevzi Çakmak Mah. A. Taner Kışlalı Cad. No: 6 Bahçelievler İstanbul Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0212 454 14 54

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2011 ~ Haz 12, 2011

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Reza, 21-28 Haziran tarihleri arasında altıncısı düzenlenecek +1T Gazete Tasarım Günleri kapsamında Türkiye’ye geliyor. Reza, +1T Gazete Tasarım Günleri’nde haber fotoğrafçılığının inceliklerini öğrencilerle paylaşacak ve çalışmalarından örnekler sergileyecek.

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Reza, +1T Gazete Tasarım Günleri kapsamında Türkiye’ye geliyor. 21-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek +1T Gazete Tasarım Günleri’nde konuşmacı olarak yer alan Reza, haber fotoğrafçılığının inceliklerini öğrencilerle paylaşacak ve çalışmalarından örnekler sergileyecek

Zaman Gazetesi’nin basın dünyasına kazandırdığı +1T Gazete Tasarım Günleri’nde Jeff Goertzen, Mario Garcia gibi alanında dünyaca ünlü isimler de yer alacak. Jeff Goertzen bu yıl ilk defa öğrencilerle buluşacak. İnfografik alanında eğitim verecek olan Goertzen, ayrıca bir atölye çalışmasını yönetecek.

Hem basılı hem de dijital yayıncılık üzerine önemli çalışmaları bulunan gazete tasarım gurusu Mario Garcia, bu yıl da öğrencilerle buluşacak. Dünya çapında 500’ün üzerinde gazetenin danışmanlığını yapan Garcia, basın sektörünün önümüzdeki yıllarda nasıl bir dönüşüm geçireceğini ve özellikle ipad gazeteciliğinin geleceğini anlatacak.

Seminere Başvurular 12 Haziran’da Bitiyor
Seminere başvurular ise devam ediyor. Başvurular 12 Haziran’a kadar www.arti1t.com adresinden yapılacak. Başvuru sonrası elemeyi geçen öğrenciler seminere kabul edilecek. Gazete tasarımına ilgi duyan üniversite mezunu veya son sınıfta okuyan öğrencilere yönelik etkinlikte sayfa tasarımı, illüstrasyon, fotoğraf, karikatür, infografik, renk, tipografi, reklam-tasarım ilişkisi ve tasarıma editoryal bakış gibi konulara yer verilecek. Ayrıca isteyen katılımcıların ders sonlarında portfolyoları değerlendirilecek.

Gazetenin İstanbul’daki merkez binasında düzenlenecek seminer teorik ve pratik etkinliklerin harmanlandığı 8 günlük yoğun bir dönemi kapsıyor. Derslerin yanı sıra belgeseller, sergiler, atölye çalışmaları, portfolyo değerlendirmesi, şehir gezisi gibi birçok aktivite de yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT