Zamanın Ötesindeki Şirket Liderleri İstanbul’da Buluşuyor

Tarihler: 22 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 22 Mayıs 2013 Çarşamba

Yer: Ritz Carlton İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2013 ~ May 22, 2013

Zamanın ötesindeki şirket liderlerinin bir araya geleceği Timeless Leadership Konferansı 22 Mayıs 2013 tarihinde Ritz Carlton İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Türkiye ve Avrupa’daki şirketlerin ömürlerinin ortalama 17 yıl, Fortune 500’de yer alan dünya devi şirketlerin ömürlerinin ortalama 40 ila 50 yıl olduğu göz önüne alındığında önemli bir bilgi ve tecrübe birikiminin yetersizliği söz konusu. Zamanın ötesindeki liderler tarafından yönetilen başarılı şirketlerin konu edileceği Timeless Leadership Konferansı’na her yıl olduğu gibi bu yıl da yurt içi ve yurt dışından birçok önemli isim katılıyor.

Asemble Eğitim Danışmanlık şirketi tarafından 5 yıldır düzenlenen “Düş+Zaman = Gerçek” serisinin bu yılki konferansına; European School of Economics Vakfı Başkanı Ellio D’anna, Medici Prensi Ottaviano de Medici, Dabbawala Foundation Yönetim Kurulu Başkanı Abhishek Dinkar Ekai ve Açık Toplum Vakfı ve TESEV Vakfı Kurucu Üyesi İshak Alaton konuşmacı olarak katılıyorlar.

Zamanın ötesinde çözümler üreten liderler, şirketler ve markalar yaratılmalı

Asemble Eğitim ve Danışmanlık Şirketinin Kurucusu Sinan Ergin Konferansın yapılmasındaki amacı şöyle özetliyor: Bu konferans, insanoğlunun yarattığı zamana kendisini nasıl bağımlı yaptığına ve insanoğlunun zamanı yönetmek için nelerinden vazgeçtiğine şahitlik edecektir. Zaman liderleri yuttu, şirketleri tüketti. Şimdi, kendi yarattığımız zamanı anlamak ve yaratıcılığımıza yeniden kavuşmak için zamanın üstüne çıkmalıyız. Ağırlıklarımızdan kurtulup zamansız liderler, zamansız şirketler ve zamansız markalar yaratmalıyız.

Sinan Ergin; şirketlerini zamanın ötesine taşımak isteyen kurucuların, marka olan veya bu yönde ilerleyen kuruluşların, kendine lider olan, olmak isteyen ve bunu zamanın ötesine taşımak isteyenlerin bu konferansa katılmalarında fayda gördüğünü söylüyor.

Konferans kapsamında düzenlenecek “Zamansız Ötesinde Liderlik” konulu panele Prof. Dr. Kerem Alkin moderatörlüğünde; Açık Toplum Vakfı ve TESEV Vakfı Kurucu Üyesi İshak Alaton, Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Tofaş Otomotiv CEO’su Kamil Başaran panelist olarak katılacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT